- Reaksiyon puanı
- 2,148
MTU'yu bi araştır, işe yarayanı var yaramayanı var.Hocam akk yi aşmışken torrentin ondan etkilenmemesi nasıl oluyor![]()

MTU'yu bi araştır, işe yarayanı var yaramayanı var.Hocam akk yi aşmışken torrentin ondan etkilenmemesi nasıl oluyor![]()
Teşekkürler bir bakıyımMTU'yu bi araştır, işe yarayanı var yaramayanı var.![]()
Şahsen bende olmadı hocam..MTU'yu bi araştır, işe yarayanı var yaramayanı var.![]()
Fiberde işe yarayan bulamamıştım zamanında.MTU'yu bi araştır, işe yarayanı var yaramayanı var.![]()
AirTies RT-206v4 modem ve 16 Mbit ADSL ile bende oluyor, maharet modemde mi bilmem ama ben bu modemde ısrarcıyım hatta var olan bozulmuştu internetten aynısını buldum 2. el 15 TL'ye yine bu modemi aldım.Şahsen bende olmadı hocam..
Fiberde olmadığını duydum, ADSL bağlantı iyidir iyi.Fiberde işe yarayan bulamamıştım zamanında.![]()
AirTies air 5650 TTAirTies RT-206v4 modem ve 16 Mbit ADSL ile bende oluyor, maharet modemde mi bilmem ama ben bu modemde ısrarcıyım hatta var olan bozulmuştu internetten aynısını buldum 2. el 15 TL'ye yine bu modemi aldım.
Fiberde olmadığını duydum, ADSL bağlantı iyidir iyi.![]()
Aynen fiberde yok. Ama şans eseri 6 ay akk işlemedi, bu ay da bi 200gb felan kullandıktan sonra işledi.AirTies RT-206v4 modem ve 16 Mbit ADSL ile bende oluyor, maharet modemde mi bilmem ama ben bu modemde ısrarcıyım hatta var olan bozulmuştu internetten aynısını buldum 2. el 15 TL'ye yine bu modemi aldım.
Ps4 te modem olma özelliği var mtu ayarıda var ps4 te denedim ben ip alıyor ama internet vermiyorlar fiberde modem seri numarası eşleştirme mi yapılıyormus enteresan birşey dediler.AirTies RT-206v4 modem ve 16 Mbit ADSL ile bende oluyor, maharet modemde mi bilmem ama ben bu modemde ısrarcıyım hatta var olan bozulmuştu internetten aynısını buldum 2. el 15 TL'ye yine bu modemi aldım.
Superonline fiberde onu yapıyorlar. Hatta bir de mac eşlemesi yapıyorlar, farklı modem kullanınca internet bağlanmıyor. (Ama mac klonlama desteği olan modem alıp, süperonlineın verdiği modemin mac adresini ona uygulayıp farklı modem kullanabilenler varmış.Ama bu da mtu için çözüm değil. )Ps4 te modem olma özelliği var mtu ayarıda var ps4 te denedim ben ip alıyor ama internet vermiyorlar fiberde modem seri numarası eşleştirme mi yapılıyormus enteresan birşey dediler.
Superonline de 3 mbps ile 720p sorunsuz izletiyor. 1080p olmalı.Tek isteğim akk yi aşsam bile 720p ve ya 1080p video izleyebilmek
tabi pc buna ayak uydurabilmeli ki benim ki uyduramıyor p75 75mhz de video izler gibi görüntü var daha yüksek çözünürlükte ama...Superonline de 3 mbps ile 720p sorunsuz izletiyor. 1080p olmalı.
Youtubede 60 fps video gelsin izle de görelimSuperonline de 3 mbps ile 720p sorunsuz izletiyor. 1080p olmalı.
İzliyorum sdn röportajları 720p 60 fps problemsiz.Youtubede 60 fps video gelsin izle de görelim
60fps var ki nadir de olsa.Youtubede 60 fps video gelsin izle de görelim
Birazdan video çekeceğim takipte kal.Youtubede 60 fps video gelsin izle de görelim
Sdn 60 fps mi çekiyor?İzliyorum sdn röportajları 720p 60 fps problemsiz.
Ben sadece 480p izleyebiliyorum aldığım hız saniyede 300-380 kb bilgisayarın wifi kartından da bazen şüpheleniyorum modem ile aramda 1 duvardan başka bir şey yok %50-%60 çekiyor çare olarak tubamate var tablette kurulu ne video izleyeceksem indirip izlemeye başladım 1080p indiriyorum akşam bütün işleri bitirip kaliteden ödün vermeden izliyorumSuperonline de 3 mbps ile 720p sorunsuz izletiyor. 1080p olmalı.
Kanıtlamana gerek bile yok. Şimdi açtım 720p 60fps trailer, ayrıca yanında da twitchte medium ayarda yayın açık.Birazdan video çekeceğim takipte kal.
Fiberin farklı olduğunu anlarlar o zaman.Yok ben videoyu koyayım da 3 mbps ile açıldığını görsünler![]()
Yaw abi bırak atıyor tutuyor@gokhan999 yukarıdaki video herşeyi anlattı sanırım.