Mourn
Profesör
sonlarda şu an kaçırdığıma inanamıyorumSaat kaç'da başladı?

sonlarda şu an kaçırdığıma inanamıyorumSaat kaç'da başladı?
Ne güzel izlicektim yalan oldusonlarda şu an kaçırdığıma inanamıyorumaltyazılı izlemiştim ama burda dublaj olarak gösteriyo sesler ne kadar çirkin olsa da film iyi.
Geniş aile dizisini izlediysen geniş aile yapıştır'ı izle ama diziyi izlemediysen izleme anlamsız oluyorBeyler bana kanallarda film önerin çok sıkıldım![]()
Bi kerede dev ekranda izlim kanallardan önerin beylerGeniş aile dizisini izlediysen geniş aile yapıştır'ı izle ama diziyi izlemediysen izleme anlamsız oluyor![]()
Beyler bana kanallarda film önerin çok sıkıldım![]()
Bende normal kanallar var hd. dsmart falan uğraşmıyorum normal kanallardan önerin varmıNeyşınılda varsa canavar balıkları tavsiye ederim![]()
Bende normal kanallar var hd. dsmart falan uğraşmıyorum normal kanallardan önerin varmı![]()
Onu izlerimde bana film lazımTrt belgesel'de bear grylls ile insan doğaya karşı oluyor güzel bir belgesel. Eğer varsa şuan izle.
Öneri yokmu ölecem burda film diye![]()
Ne önericem sana.. Güzel bir film söylesem burayı bırakıp tv ye gidicen. Dermiyim hiç , takıl işte![]()
![]()
link verebilir misin?deadpool düşmüş , izeyeyim bari![]()
Gidişat kötüEvde bu maçı alacaktın Galatasaray!
Bende diyorum ankarada ne patladıSabri gol atmış diyorlar doğru mu bu ?![]()
Hocam öyle bir yazı stilin var ki talihsiz zamanlarda farklı anlamlara yol açıyor.Kesinlikle Hayır.
Maalesef öyle bendekide nasıl stilse ve espiriyse hep yanlış oluyorHocam öyle bir yazı stilin var ki talihsiz zamanlarda farklı anlamlara yol açıyor.![]()
Cs neyse de Warface diye bir oyun var.Oyunu ilk 6 gb indirdim sonra 3 gb yama geldi daha sonra 5gb yama geldi ardından bir daha 6 gb geldi.Değişiklik yok amaBu CS:GO güncellemesi de nedir ya, 1,6 gb nedir, yeni oyun mu yaptınız![]()
Hani indirdigimizede degmiyor. Resmen mantik su,Bu CS:GO güncellemesi de nedir ya, 1,6 gb nedir, yeni oyun mu yaptınız![]()
Eskiden bilgisayardan kalkmam için "Dokun bak çok ısınmış. Patlar yoksa. " derlerdi. Demek ki gerçekmiş. Büyük ihtimal tüplü ekran vardı bilgisayarda.Bu nasıl oluyor yahu? Çok enteresan.
![]()
Power yüzünden patlamıştır muhtemelen.Bu nasıl oluyor yahu? Çok enteresan.
![]()