Diyor ki Microsoft forumlarında;Lisans anakartta oluyor. Senin anakartın değişmiş + işletim sistemi sıfırlanmış. Sorun burada olabilir.
Bu konu hakkında pek çok konu açtım zaten, konu kirliliğine sebep olmak istemiyorum.Öhöm öhöm, acaba sorununuzu burada tartışmak yerine KEŞKE konu açsanız?
En azından windows 10 genel başlığımız vardı.Bu konu hakkında pek çok konu açtım zaten, konu kirliliğine sebep olmak istemiyorum.
Haklısın, kusura bakma.En azından windows 10 genel başlığımız vardı.
Bugunde bir çok ilde sicaklik rekoru kırıldı.Ve hiç iyi değil.Kış yaşamıyoruz.Kar yağmıyor.Dolayısıyla su sıkıntısı çekmeye başladık bile.Bu iyi günlerimiz 10 sene sonra su bulmakta zorlanıcağız.Ahanda buraya yazıyorum.
Aynen akşama kadar pencereler açıktı dedim yaz mı geldi hayırdır salı günü 30 derece yazıyor baktım da şaka gibiBugunde bir çok ilde sicaklik rekoru kırıldı.
![]()
Global anlamda ısı 2 dereceye yaklaştı. Azalmayi birak aksine katlanarak daha hızlı ısınıyor.
![]()
Kusurundan değil de burası muhabbet konusu. Biraz daha dikkatli olalım.Haklısın, kusura bakma.
Artık duramıyoruz kısa kol giyecem yakında.Bugunde bir çok ilde sicaklik rekoru kırıldı.
![]()
Global anlamda ısı 2 dereceye yaklaştı. Azalmayi birak aksine katlanarak daha hızlı ısınıyor.
![]()
Artık duramıyoruz kısa kol giyecem yakında.
deadpool düşmüş , izeyeyim bari![]()
Çamurdur o görüntü.deadpool düşmüş , izeyeyim bari![]()
Kafa güzelken gider mi diyorsun.![]()
Forumu seviyom![]()
Adamlar emek çalıp emek yapıyorlar yakında emekleyeceklerAdamlar öyle bir kafa yaşıyor ki sinema çekimi olan şeyin bile altyazısını yapıyorlar hemen yok böyle şey![]()
Saat kaç'da başladı?Beyler FURY TRT 1de ben şok ben iptal