Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Cidden çare o. Şu oyunlar olmasa bir saniye Windows'ta durmam :/
Bende geçeli 4. haftayı doldurmak üzere Window'sa dönmeyi hiç düşünmüyorum oynadığım bir war thunder ve pes 2016 vardı pes 2016'yı bıraktım war thunderin zaten linux versyonu var güzelde çalışıyor.
Yan masada annemin windows 7 pc si var ekranı kararmış tamamen boşta fan sesi geliyor ben İnternette dolaşıyorum fanımın çalıştığından şüpheliyim şuan ve hiç ısınma yok

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Çevrimiçi Üyeler
1 xx kişi
2
3
4... xx kişi

Tümü: 42 (üye: 41, ziyaretçi: 0, robot: 1)

Şuan istasiliklere baktım 1 tane robot ziyaretçimiz var :D:D

Promethium

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Çoklu işletim sistemi kullanabilirsiniz oyun için windowsa geçersiniz diğer işler için linux bu sayede windows bir nebze daha az hantallaşır oyunları rahat oynarsınız.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Çoklu işletim sistemi kullanabilirsiniz oyun için windowsa geçersiniz diğer işler için linux bu sayede windows bir nebze daha az hantallaşır oyunları rahat oynarsınız.
Abi benim kafamda aslında 7 8.1 10 threeal boot( threeal benim buluşum :) ) yapacağım ama işte seçiyoruz bir daha reset atıyor ya pc ye o can alıyor..

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar şimdi her cevap yazdığım konuya cevap gelince bana e posta geliyor ama bildirimlerde bu kapalı, hatta cevap yazdığım konuya cevap gelince site üzerinden bildirim dahi kapalı ama site üzerinden bile bildirim gelmiyor mail geliyor bu beni rahatsız ediyor bu mailleri daha önceden kapamanın yolu vardı şuan aradım lakin bulamadım bu maillerin gelmesini nasıl durdurabilirim?

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Teşekkür ederim. İnş. bundan sonra SDN'de sık sık görüneceğim. Bu güzel forumun tüm konuları bir ayrı güzel, şimdi onların hiç birine haksızlık etmeyelim :)

Hocam arada belli edin nefes aldığınıza dair :) merak ediyoruz sonra .. güzel forumun bir tanesi bu konu :)

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Güzellik ve hız/performans olarak windows 8.1 mi yoksa 10 mu ? Sanırım 8.1 e dönüş yapacağım, sizin fikirlerinizede yer vereyim dedim.
Win 10 tarihin en iyisi ama gel gör ki 8.1'e mahkum oldum. Fırsatın varsa 10,herzaman 10.

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Neden 8.1'e mahkum oldun güncelleme gelmedimi?
Windows 10 ilk çıkışının ertesi günü kurdum bu zamana kadar çok memnun kaldım ama pc'de bir sorun oldu toplamda 1ay serviste kaldı ve ana kart'ı değişti win8 olarak elime ulaştı iki kere win10'a yükseltdim iki kere geri döndüm lisans etkinleşmiyor ne oldu yaptılarsa pc'ye windows etkinleşmiyor.

SkynetGenisys

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Windows 10 ilk çıkışının ertesi günü kurdum bu zamana kadar çok memnun kaldım ama pc'de bir sorun oldu toplamda 1ay serviste kaldı ve ana kart'ı değişti win8 olarak elime ulaştı iki kere win10'a yükseltdim iki kere geri döndüm lisans etkinleşmiyor ne oldu yaptılarsa pc'ye windows etkinleşmiyor.
Ben bunu bi araştırayım.

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Lisans anakartta oluyor. Senin anakartın değişmiş + işletim sistemi sıfırlanmış. Sorun burada olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...