Matthew Bellamy
Profesör
Yalnız beğenilerim gitmiş gibime geldi ? Bir düzenleme olucak mı yoksa sıfırdan mı başladık ?
Ben de çok sevdimMükemmel olmuş ! Oh be valla büyük bir zevkle forumda dolaşırım.Çağ atlamışız resmen.Çok zahmet çektik forum üyeleri olarak ama sonu güzel oldu.Çok akıcı görsel ve daha bir interaktif olmuş sanki.Hayırlı uğurlu olsun. @Troy Çok teşekkür ederiz![]()
En çok beni beğenYalnız beğenilerim gitmiş gibime geldi ? Bir düzenleme olucak mı yoksa sıfırdan mı başladık ?
Beğen duvarındayımEn çok beni beğen
İşlem tamam.
bende forum yer imlerinde bu şekilde kayıtlıydı, direk yeni mesajlar gelsin diye, tıklıyom tıklıyom bişey gelmiyor diye forumda sorun var zannetmiştim ben de, hiç aklıma gelmedi yenilendiği
http://forum.shiftdelete.net/search.php?do=getnew&contenttype=vBForum_Post
zaten forumun yenilendiğimi öğrendiğime göre artık sorun yokAlışırsın![]()
Bildiriyorum.
Bildiriyorum.
Ekran resmi atar mısınız ben mobilim bende öyle birşey yok. Bir de elran çöznürlüğünüz nedir?Sayfanın yan tarafları boş?
Moderatör kardeş, beğenilerimiz nereye gitti? Kendimi beğenim olmadan çıplak hissediyorum.
Ekran resmi atar mısınız ben mobilim bende öyle birşey yok. Bir de elran çöznürlüğünüz nedir?
Beğeniler konusunda bilgim yok, boşlukları sormuştum.Eski beğenilerden bahsediyorum. Şuan 5 beğenim var.
Beğeniler konusunda bilgim yok, boşlukları sormuştum.
Uyarı yokmuş direk ceza yemişsin kaldırım.1 Ay sonra geri geliyorum not : hesabım tamamen kapatılmadı dimi? goldteam34