Starbowl
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 260
Tapatalkda problem mi var? Hesapla giriş yapamıyorum.
Tapatalkda problem mi var? Hesapla giriş yapamıyorum.
Tamam o zaman safariden kullanırım. Teşekkürler.Xenforo geçiş aşamasında olduğundan dolayı şuan için Tapatalk güncellemesi ile alakalı çalışmalar devam etmekte.
İki konuda da muhabbet var ortak kararla o konu kapatıldımuhabbet kafe neden kapatıldı ? bu arada başarılı şekilde bios attım onun mutluluğu fena üzerimde şuanxenforo fena gözüküyor şu anlık
![]()
Öyle deme Rektörünvanlarım bir önemi yok ki...
Hocam hatayın neresindensinizÖyle deme RektörMoral sağlıyor
![]()
DörtyolHocam hatayın neresindensiniz![]()
En son Hangi Filmi ve Diziyi seyrettini bölümleri kalktı mı ben mi bulamadım. Üye kontrol paneli nerde bi de?
cevap bulamadım<a href="http://forum.shiftdelete.net/threads/vbulletinden-xenforoya-gecelim-mi.408274/page-9#post-3850303">Vbulletin'den Xenforo'ya geçelim mi?</a>
cevap bulamadım![]()
Geliştiricimizin 1. Önceliği tapatalk sıkıntısı en yakın zamanda düzelecektir.Mobilde tapatalk olmadan forum işkence. Yakın zaman'da düzelse süper olur.
Bu arada forum güzel olmuş.Geliştiricimizin 1. Önceliği tapatalk sıkıntısı en yakın zamanda düzelecektir.
Sağ taraftaki son mesajlar da tekrar açılırsa çok iyi olur.Geliştiricimizin 1. Önceliği tapatalk sıkıntısı en yakın zamanda düzelecektir.
O da aklımızda.Sağ taraftaki son mesajlar da tekrar açılırsa çok iyi olur.![]()
Bi gözümüz şenlendi ciddenBu arada forum güzel olmuş.