Bende de sabır denen şeyden yok işte.Sabırlı olmak gerekiyor, Windows kuracaksın. İnsanın dişini kırmadan kurulmuyor meret.![]()
Bende de sabır denen şeyden yok işte.![]()
Güncellemeyi durdurdum. Bilgisayarı normal şekilde kapata bastım. Kapanma ekranında güncelleme yapıyor. Öylece bırakıp çıktım evdem.Xp'nin gözünü seveyim. Çatır çatır format atılırdı. W10, W8 her zaman zulüm oluyor nedense?
Xp'nin gözünü seveyim. Çatır çatır format atılırdı. W10, W8 her zaman zulüm oluyor nedense?
Eldivenyarına ne hediyeler aldınız beyler?![]()
Ben hediyeme sevgili bulamadım.yarına ne hediyeler aldınız beyler?![]()
Windows 10'u kuruyor olamaz ki. Windows kurulum ekranı değil. Büyük ihtimal önceki güncelleştirmeyi filan yapıyor. Yalnız ben ne çektim bu teknolojiden yaGeldiğinde az çok kurulmuş olacak ama sen temiz bir kurulum yapmadan olmayacak. Açıldıktan sonra temiz bir W10 cd si oluştursan iyi olur.Geçmiş olsun şimdiden. Anlının akı ile çıkarsın inşallah. Bazı arkadaşların Linux kurma macerasına dönüşmez inşallah.
ben anlamıyorum ondan uçuşan ayıcık bilir böyle şeyleri...@ConfickerBelasi hocam şu biosu Unlock yapmak istiyorum, bilgin varmı ? Advanced özellikler yok güzel acer bunu da düşünmüş.
yarına ne hediyeler aldınız beyler?![]()
Sağolasın abiben anlamıyorum ondan uçuşan ayıcık bilir böyle şeyleri...
20 kilometreye yakın yürüdük ayaklarım feci ağırıyor![]()
yarına ne hediyeler aldınız beyler?![]()
Burdan benim okula kadarNaptınız öyle
![]()
Kursa gittik matematiğe girdik diğer hiçbir hoca gelmemiş bounty diye uygulama var market denetleyerek para kazanıyoruz aldım 2 arkadaşımı başladık yürümeye saat 10:20 den 4:50 civarına kadar oturmadan yürüdük 3 market denetledik komediydi adetaonlar yeni müzeye hiç gitmemiş gelmişken müzeyede gidelim dedik ama hatırladığımdan fazla uzakmış
müzeyi gezdik garajlara yürüdük onları dolmuşa bindirip durağa gitttim otobüse bindim
![]()
Bounty'i duydum da benim oturduğum ilçede pek ilgi görmemiş![]()
yarın 14 şubat elizabeth'leri görür gibiyim.![]()
eski sevgiliyi rüya'nda görmenden anlamıştım.Ben erken girdim 14 şubata![]()