The Seagulls Fl
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Çok teşekkür ederim hocam. Şimdi çok net bilgi sahibi oldumTurk Telekom avea'yı yedi üzerine tatlı olarak ttnet'i de yedi olay bu.

Çok teşekkür ederim hocam. Şimdi çok net bilgi sahibi oldumTurk Telekom avea'yı yedi üzerine tatlı olarak ttnet'i de yedi olay bu.
Hoşbuldukhoş geldin...
İyiyiz hocam siz nasılsınız?Merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım...
İyiyiz hocam siz nasılsınız?
Estağfurullah rica ederim. Aslında değişik bir şey olmuyor ki hocam. Sabah kalk bazen ders saatine göre öğlen gidiyorum. Okul ders derken öğlen akşam oluyor. Akşam olunca akşam yemeği yedikten sonra herkes kendi kabuğuna çekiliyor yani. Bu yaşantı beni yordu açıkcası.Hamd olsun iyiyiz. Teşekkür ederim hatrımı sorduğun için![]()
Kime diyorsunuz ki? Böyle yaklaşımda bulunmanız hoş olmamış bence.Burası sdn forum, donanım haber'den uçanların konduğu yer.
Hocam tapatalktan bildirim gelmiyor.. Gelse herkesin hatrı sorulacakHamd olsun iyiyiz. Teşekkür ederim hatrımı sorduğun için![]()
Haklısınız hocam. Bende yeni öğrendim bildirim sorununu forumun yenisiyim. Acaba aldıkları hizmet hostes sunucularını değiştirseler düzelir mi?Hocam tapatalktan bildirim gelmiyor.. Gelse herkesin hatrı sorulacakhalledilsin artık şu forum.
Genelleme yapıyorum.forum da ne kadar post kasan, boş muhabbet yapan üye varsa hepsi bu durum da hepsi dh"den kovulma.Kime diyorsunuz ki? Böyle yaklaşımda bulunmanız hoş olmamış bence.
Haklısınız. Sonuna kadar hak veriyorum size. Dh yi bilmiyorum hiç sadece meraktan 2-3 bakmışlığım oldu. Zaten tasarımına da alışamadım pek. Forumlarda benzeri durumlar olabiliyor. Şimdiki nesil çok kötü. Küçücük çocukların elinde bile tablet telefon var. Allah hayır etsin sonumuzuGenelleme yapıyorum.forum da ne kadar post kasan, boş muhabbet yapan üye varsa hepsi bu durum da hepsi dh"den kovulma.
2-3 haftadır kopma sorunu yaşıyorum.Bugün 1 saat neredeyse internet yoktu sürekli kopuktu daha öncelerinde ise sürekli kopuyor geri geliyor tekrar internet kopuyordu kaç defa aradım bugün 5.kez arayışım her defasında güncelleme yapıyorum arıza kaydı oluşturuyorum diyorlar bende artık yeter dedim oluşturma çözüm üret dedim yapabileceğimiz bir şey yok dedi turk telekomu arayın dedi haram zıkkım olsun ttnet
Geçen telefona yükledim hocam, her köşesini gezerken anılaaaaaaar! Diyorsunuz. Duygu sömürüsü yapmam diyorsanız, oynayın derim. Efsane oyunu kim bilir kaçıncı bitirişim..Abi gta vice link atar mısınız[emoji38]:ASD::SDA
Birde fiber internet ten bahsediyorlar. L+n sen taahhüt ettiğin hızı düzgünce ver. Fiberi filan geçtik.
Halen 16 mb internet diyorsun. 1 mb internet zor veriyorsun. Bir yalan bulmuşsun. Senin gibi iq seviyesi tek haneliler inanıyor .
Efendim hattınız desteklemiyor. Vay vereceğin internetin ta.
TTNET Avea en kötü markalar olduğunu öğrendim. Bu güne kadar pahalı olsa bile telefon operatöründe en iyisinin Turkcell internette ise Superonline bence. Ben böyle düşünüyorum. Bu güne kadar bu ikisi ile hiç bir sorun yaşamadım.biz ttnete hiç bulaşmadık keşke bulaşmasaydın...
TTNET Avea en kötü markalar olduğunu öğrendim. Bu güne kadar pahalı olsa bile telefon operatöründe en iyisinin Turkcell internette ise Superonline bence. Ben böyle düşünüyorum. Bu güne kadar bu ikisi ile hiç bir sorun yaşamadım.
Site çoluk çocuk kaynamaya başladı mantıksız konuşanlar banlansın böyle iş mi olur
,bizde zaten onlar var Turkcell ve Turkcell Superonline fiber...
Koç.net zamanında biri adsl almıştık vodofone alınca iptal ettik o zaman herkes kendi cepten internetini kullandı kardeşim internetsiz kaldı benim yedek internetim vardı dert olmadı...
Site çoluk çocuk kaynamaya başladı mantıksız konuşanlar banlansın böyle iş mi olur
çocuk candır canandır canan ergüder varki efsanedir ki konuyla ilgisi canan olması dışında yok unutma dün hepimiz çocuktuk ben baş belası idim büyük babama çekmişim diyorlar...
Hocam her şey para değil ki. Ama olsa zengin ederdi bizleri sanırım. Hayaller de gerçekleşiyor sankiŞu zamana kadar kaç tane kız arkadaşım oldu, birinin de babası çıkıp
-kızım dan ayrılmak için kaç para istiyorsun?
Demedi,yazıklar olsun babalık ölmüş.
Şu zamana kadar kaç tane kız arkadaşım oldu, birinin de babası çıkıp
-kızım dan ayrılmak için kaç para istiyorsun?
Demedi,yazıklar olsun babalık ölmüş.