Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım...

The Seagulls Fl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hamd olsun iyiyiz. Teşekkür ederim hatrımı sorduğun için :)
Estağfurullah rica ederim. Aslında değişik bir şey olmuyor ki hocam. Sabah kalk bazen ders saatine göre öğlen gidiyorum. Okul ders derken öğlen akşam oluyor. Akşam olunca akşam yemeği yedikten sonra herkes kendi kabuğuna çekiliyor yani. Bu yaşantı beni yordu açıkcası.

Seyyah123

Asistan
Reaksiyon puanı
6
türk telekom olayı zamlı olacak bol bol zam ödücez interneti falan vercez dicekler cakacaklar zamı :D

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Burası sdn forum, donanım haber'den uçanların konduğu yer.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
2-3 haftadır kopma sorunu yaşıyorum.Bugün 1 saat neredeyse internet yoktu sürekli kopuktu daha öncelerinde ise sürekli kopuyor geri geliyor tekrar internet kopuyordu kaç defa aradım bugün 5.kez arayışım her defasında güncelleme yapıyorum arıza kaydı oluşturuyorum diyorlar bende artık yeter dedim oluşturma çözüm üret dedim yapabileceğimiz bir şey yok dedi turk telekomu arayın dedi haram zıkkım olsun ttnet

The Seagulls Fl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Genelleme yapıyorum.forum da ne kadar post kasan, boş muhabbet yapan üye varsa hepsi bu durum da hepsi dh"den kovulma.
Haklısınız. Sonuna kadar hak veriyorum size. Dh yi bilmiyorum hiç sadece meraktan 2-3 bakmışlığım oldu. Zaten tasarımına da alışamadım pek. Forumlarda benzeri durumlar olabiliyor. Şimdiki nesil çok kötü. Küçücük çocukların elinde bile tablet telefon var. Allah hayır etsin sonumuzu :).

Mourn

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Abi gta vice link atar mısınız :lol: :ASD::SDA

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
2-3 haftadır kopma sorunu yaşıyorum.Bugün 1 saat neredeyse internet yoktu sürekli kopuktu daha öncelerinde ise sürekli kopuyor geri geliyor tekrar internet kopuyordu kaç defa aradım bugün 5.kez arayışım her defasında güncelleme yapıyorum arıza kaydı oluşturuyorum diyorlar bende artık yeter dedim oluşturma çözüm üret dedim yapabileceğimiz bir şey yok dedi turk telekomu arayın dedi haram zıkkım olsun ttnet

Birde fiber internet ten bahsediyorlar. L+n sen taahhüt ettiğin hızı düzgünce ver. Fiberi filan geçtik.

Halen 16 mb internet diyorsun. 1 mb internet zor veriyorsun. Bir yalan bulmuşsun. Senin gibi iq seviyesi tek haneliler inanıyor .

Efendim hattınız desteklemiyor. Vay vereceğin internetin ta.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Abi gta vice link atar mısınız[emoji38]:ASD::SDA
Geçen telefona yükledim hocam, her köşesini gezerken anılaaaaaaar! Diyorsunuz. Duygu sömürüsü yapmam diyorsanız, oynayın derim. Efsane oyunu kim bilir kaçıncı bitirişim..

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Birde fiber internet ten bahsediyorlar. L+n sen taahhüt ettiğin hızı düzgünce ver. Fiberi filan geçtik.

Halen 16 mb internet diyorsun. 1 mb internet zor veriyorsun. Bir yalan bulmuşsun. Senin gibi iq seviyesi tek haneliler inanıyor .

Efendim hattınız desteklemiyor. Vay vereceğin internetin ta.

biz ttnete hiç bulaşmadık keşke bulaşmasaydın...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
TTNET Avea en kötü markalar olduğunu öğrendim. Bu güne kadar pahalı olsa bile telefon operatöründe en iyisinin Turkcell internette ise Superonline bence. Ben böyle düşünüyorum. Bu güne kadar bu ikisi ile hiç bir sorun yaşamadım.

bizde zaten onlar var Turkcell ve Turkcell Superonline fiber...
Koç.net zamanında biri adsl almıştık vodofone alınca iptal ettik o zaman herkes kendi cepten internetini kullandı kardeşim internetsiz kaldı benim yedek internetim vardı dert olmadı...

Mourn

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Site çoluk çocuk kaynamaya başladı mantıksız konuşanlar banlansın böyle iş mi olur

The Seagulls Fl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Site çoluk çocuk kaynamaya başladı mantıksız konuşanlar banlansın böyle iş mi olur

Kimleri söylüyorsunuz ki hocam? Burası büyük bir forum sitesi. Her şey olabilir biri gelip trolluk yapabilir de sakin bir şekilde yazabilir de. Bu konuda haklısınız. Bazı yorumları okudum önceki sayfalara baktım gerçekten gereksiz yorumlar yazılmış.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bizde zaten onlar var Turkcell ve Turkcell Superonline fiber...
Koç.net zamanında biri adsl almıştık vodofone alınca iptal ettik o zaman herkes kendi cepten internetini kullandı kardeşim internetsiz kaldı benim yedek internetim vardı dert olmadı...
,
Bugün yorumlara baktım çoğu kişilerin %90 ı Avea'dan şikayetçi. Bir de zam olacaklarını söylüyorlar. Zamanla göreceğiz bakalım :).

The Seagulls Fl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çocuk candır canandır canan ergüder varki efsanedir ki konuyla ilgisi canan olması dışında yok unutma dün hepimiz çocuktuk ben baş belası idim büyük babama çekmişim diyorlar...

Aslında forumlarda elbette her yaş kitlesi üyeler olabilir ancak duyduğum kadarı ile trollük yapan post kasan bir sürü üye var. Forum kurallarına uysalar biraz da olgun olsalar sıkıntı kalmaz aslında. En azından ben sıkıntı kalmayacağını düşünüyorum.

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Şu zamana kadar kaç tane kız arkadaşım oldu, birinin de babası çıkıp
-kızım dan ayrılmak için kaç para istiyorsun?
Demedi,yazıklar olsun babalık ölmüş.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Şu zamana kadar kaç tane kız arkadaşım oldu, birinin de babası çıkıp
-kızım dan ayrılmak için kaç para istiyorsun?
Demedi,yazıklar olsun babalık ölmüş.

Böyle tipleri dizilerde görürdüm gerçek hayattada varsa insanlık ölmüş be.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
@ConfickerBelasi abiiii! Gene rakipsin Türk Hava Yollarına.. Abi gitme artık! Reis günah değil mi ? :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...