- Reaksiyon puanı
- 16,128
)). Bende bangır bangır müzik dinliyorum mp3 den müzik dışında kulağım hiç bir şey duymuyor
.
müzik 7/24 açık zaten korn ...
)). Bende bangır bangır müzik dinliyorum mp3 den müzik dışında kulağım hiç bir şey duymuyor
.
[video=youtube_share;I4vFHj0sNl0]http://youtu.be/I4vFHj0sNl0[/video]
Bu neyin kafası ya :laugh:
Aynen katılıyorum.Forumun bişeyi düzeltirilirken başka şeyi bozuluyor. 2 gündür 502 hatasından bıkmıştık. Bu düzeltildi şimdi de bildirimler gelmiyor. Beğen tuşu zaten yok. Tasarım desen ortada. Forum Allah'a emanet gidiyor ama hayırlısı bakalım.
hahahaha süper yapmışlar1:36 efsane
Bu videoda efsane bağımlılık yapıyor![]()
Bende avea yazıyor.Evet maalesef bende de..
![]()
![]()
Globalleşiyor.
Uçuş modunu alıp tekrar sim ı devreye soktum yine avea yazıyor bölge bölge mi değişiyor acabasim yenile düzelir telin şebeke listesinde ne kayıtlı ise o gözükür...
ince iş anlatması uzun.
rom ile alakalı olmalı ayarlar>şebeke kısmında olmalı yoksa takılma...Uçuş modunu alıp tekrar sim ı devreye soktum yine avea yazıyor bölge bölge mi değişiyor acaba
Uçuş modunu alıp tekrar sim ı devreye soktum yine avea yazıyor bölge bölge mi değişiyor acaba
YEŞİL LİSTE UYGULAMASIArkadaşlar bu hastanelerdeki yeşil liste olayı ney beni oraya mı ne eklemişler sanırım ne ise yarar bu listeye alınmam ?
Google de araştırdım ama hep bu yazı var, benim sorum yukarıda da dediğim gibi bana ne gibi ayrıcalığı var zaten bu bölümlere her hasta randevu alabiliyor. Bana ne yararı var onu öğrenmek istiyorum açıkçası. Derdimi anlatabildim umarımYEŞİL LİSTE UYGULAMASI
*
*** ****Yeşil Liste; Takip gerektiren hasta listesidir.
* * * Bu liste kaydını İlgili ana dal uzmanı ya da yan dal uzmanı yapar. Muayene sonrası hekim tarafından uygun görülen hastalar yeşil listeye kaydedilir.*****
****** *Yeşil liste kaydı yapılan hastalar*90 gün*süre ile ilgili yan dal polikliniklerine Alo 182, Mobil uygulama ya da internet aracılığı ile randevularını alabilirler.
** *****90 gün süre sonunda,*hekim uygun gördüğü takdirde hastanın takibi süresiz olarak uzatılabilir.
* * Takipli hasta listesine eklenen vatandaşımız ilgili yan dal polikliniğinin bulunduğu*Türkiye' deki tüm hastanelerden randevu alabilirler.
* *Yan Dal uzmanı*tarafından sürekli takip listesine kaydedilen hastalar ise ömür boyu bu şekilde randevularını alabilirler.
http://www.tkhk.gov.tr/DB/6/2779_yesil-liste-uygulama
Bende de dün avea yazıyordu sabaha kadar sabah uyandıktan sonra Türk Telekom yazmaya başladı sadece . Avea gitti.Benim telefonda Türk Telekom AVEA yazıyo, bende mi acayiplik var anlamadım
Kiminde avea , Kiminde Türk telekom , Kiminde ikisi. İkisi olanı sende gördüm bir tek amaBenim telefonda Türk Telekom AVEA yazıyo, bende mi acayiplik var anlamadım
Kiminde avea , Kiminde Türk telekom , Kiminde ikisi. İkisi olanı sende gördüm bir tek amaZamanla düzelecek sanırım.
Aynen saatlerdir bir sey gelmiyorBim ile anlaşmasına bir şey olmaz umarım Avea'nın bimcelliyim de
![]()
Şöyle görünce forum kapandı zannettim bildirimler niye gelmemiş ki
Turk telekom olmus avea durum vahimKiminde avea , Kiminde Türk telekom , Kiminde ikisi. İkisi olanı sende gördüm bir tek amaZamanla düzelecek sanırım.
Ttnet ile Avea zaten Turk Telekom bünyesindeydi ya.Günaydın arkadaşlar nasılsınız? Bu Avea Türk Telekom meselesi nedir ben anlayamadım da biri anlatsın banaanlatırsa çok makbule geçer
.
Anladım hocam çok teşekkürler açıklayıcı yazınız için. Biraz karışık olmuş bu olay daha önceden bilgilendirme yapmaları lazımdı bence. Ama belki de iyi bir şeyler çıkar belli mi olurTtnet ile Avea zaten Turk Telekom bünyesindeydi ya.
Şimdi hepsi tek bir çatı altında, Turk Telekom adıyla birleşiyor.
Nasıl Telsimler Vodafone'a dönüşüyorsa, Avealar da Turk Telekom'a dönüşüyor.
avea turk telekom a donduGünaydın arkadaşlar nasılsınız? Bu Avea Türk Telekom meselesi nedir ben anlayamadım da biri anlatsın banaanlatırsa çok makbule geçer
.
Teşekkürler.avea turk telekom a dondu
Günaydın arkadaşlar nasılsınız? Bu Avea Türk Telekom meselesi nedir ben anlayamadım da biri anlatsın banaanlatırsa çok makbule geçer
.