Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
[video=youtube_share;I4vFHj0sNl0]http://youtu.be/I4vFHj0sNl0[/video]

Bu neyin kafası ya :laugh:

1:36 efsane :D

[video=youtube;d_LMkt5DfCM]https://www.youtube.com/watch?v=d_LMkt5DfCM[/video]

Bu videoda efsane bağımlılık yapıyor :D

Danceofeternity

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Forumun bişeyi düzeltirilirken başka şeyi bozuluyor. 2 gündür 502 hatasından bıkmıştık. Bu düzeltildi şimdi de bildirimler gelmiyor. Beğen tuşu zaten yok. Tasarım desen ortada. Forum Allah'a emanet gidiyor ama hayırlısı bakalım.
Aynen katılıyorum.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Evet maalesef bende de..
0cc243b54696baaae085a0d11477ff1c.jpg
Bende avea yazıyor.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
sim yenile düzelir telin şebeke listesinde ne kayıtlı ise o gözükür...
ince iş anlatması uzun.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
BoraJet'te müthiş kampanya var. 9 şubattan itibaren yurtiçi uçuşlarında 19.99 TL fırsatı var. Bi de başka bi sitenin promosonlarıyla birleştirince Ankara-İstanbul-Adana-Ankara turunu toplam 35 TL'ye satın aldım :D
Şaka filan değil, 3 uçuş sadece 35 TL.

Daha önce BoraJet'le uçan var mı, kalitesi nasıldır? Çok rötar yapar mı?

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Zaman makinesini bulup Taylor ve Maclaurin'i o formülleri bulmadan gebertesim geliyor. Deli oldum, bi türlü anlamadim şu formülleri ya!

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Benim telefonda Türk Telekom AVEA yazıyo, bende mi acayiplik var anlamadım

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar bu hastanelerdeki yeşil liste olayı ney beni oraya mı ne eklemişler sanırım ne ise yarar bu listeye alınmam ?

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Arkadaşlar bu hastanelerdeki yeşil liste olayı ney beni oraya mı ne eklemişler sanırım ne ise yarar bu listeye alınmam ?
YEŞİL LİSTE UYGULAMASI

*

*** ****Yeşil Liste; Takip gerektiren hasta listesidir.

* * * Bu liste kaydını İlgili ana dal uzmanı ya da yan dal uzmanı yapar. Muayene sonrası hekim tarafından uygun görülen hastalar yeşil listeye kaydedilir.*****

****** *Yeşil liste kaydı yapılan hastalar*90 gün*süre ile ilgili yan dal polikliniklerine Alo 182, Mobil uygulama ya da internet aracılığı ile randevularını alabilirler.

** *****90 gün süre sonunda,*hekim uygun gördüğü takdirde hastanın takibi süresiz olarak uzatılabilir.

* * Takipli hasta listesine eklenen vatandaşımız ilgili yan dal polikliniğinin bulunduğu*Türkiye' deki tüm hastanelerden randevu alabilirler.

* *Yan Dal uzmanı*tarafından sürekli takip listesine kaydedilen hastalar ise ömür boyu bu şekilde randevularını alabilirler.

http://www.tkhk.gov.tr/DB/6/2779_yesil-liste-uygulama

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
YEŞİL LİSTE UYGULAMASI

*

*** ****Yeşil Liste; Takip gerektiren hasta listesidir.

* * * Bu liste kaydını İlgili ana dal uzmanı ya da yan dal uzmanı yapar. Muayene sonrası hekim tarafından uygun görülen hastalar yeşil listeye kaydedilir.*****

****** *Yeşil liste kaydı yapılan hastalar*90 gün*süre ile ilgili yan dal polikliniklerine Alo 182, Mobil uygulama ya da internet aracılığı ile randevularını alabilirler.

** *****90 gün süre sonunda,*hekim uygun gördüğü takdirde hastanın takibi süresiz olarak uzatılabilir.

* * Takipli hasta listesine eklenen vatandaşımız ilgili yan dal polikliniğinin bulunduğu*Türkiye' deki tüm hastanelerden randevu alabilirler.

* *Yan Dal uzmanı*tarafından sürekli takip listesine kaydedilen hastalar ise ömür boyu bu şekilde randevularını alabilirler.

http://www.tkhk.gov.tr/DB/6/2779_yesil-liste-uygulama
Google de araştırdım ama hep bu yazı var, benim sorum yukarıda da dediğim gibi bana ne gibi ayrıcalığı var zaten bu bölümlere her hasta randevu alabiliyor. Bana ne yararı var onu öğrenmek istiyorum açıkçası. Derdimi anlatabildim umarım :)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Benim telefonda Türk Telekom AVEA yazıyo, bende mi acayiplik var anlamadım
Bende de dün avea yazıyordu sabaha kadar sabah uyandıktan sonra Türk Telekom yazmaya başladı sadece . Avea gitti.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Sitede doktora yapan var mı diyeceğim ama cevap alabileceğimden pek umutlu değilim. Büyük ihtimal yoktur.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Şimdi sorduklarında, hangi operator diye, türk telekom mu diyeceğiz. Abes kaçıyor ağza be abi :)

The Seagulls Fl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Günaydın arkadaşlar nasılsınız? Bu Avea Türk Telekom meselesi nedir ben anlayamadım da biri anlatsın bana :) anlatırsa çok makbule geçer :).

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Günaydın arkadaşlar nasılsınız? Bu Avea Türk Telekom meselesi nedir ben anlayamadım da biri anlatsın bana :) anlatırsa çok makbule geçer :).
Ttnet ile Avea zaten Turk Telekom bünyesindeydi ya.

Şimdi hepsi tek bir çatı altında, Turk Telekom adıyla birleşiyor.

Nasıl Telsimler Vodafone'a dönüşüyorsa, Avealar da Turk Telekom'a dönüşüyor.

The Seagulls Fl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ttnet ile Avea zaten Turk Telekom bünyesindeydi ya.

Şimdi hepsi tek bir çatı altında, Turk Telekom adıyla birleşiyor.

Nasıl Telsimler Vodafone'a dönüşüyorsa, Avealar da Turk Telekom'a dönüşüyor.
Anladım hocam çok teşekkürler açıklayıcı yazınız için. Biraz karışık olmuş bu olay daha önceden bilgilendirme yapmaları lazımdı bence. Ama belki de iyi bir şeyler çıkar belli mi olur :).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...