Danceofeternity
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Telefonun müzeye gitmesi zamanı gelmiş nasıl dayanıyorsun o telefon ilebenim antika gt-s5360 yüzde 100'den çeker çekmez patır patır düşüyor... ama hiç yüzde 15 altına düşmedi...
kulaklıkla müzik dinliyorum mdr-ex15 ile...

Modlar her şeyi görür, düşünür, bilir. Modlara saygımız her ne kadar çoğunun yaşının benden küçük olduğunu tahmin etsemde sonsuzdur
 Modlar her şeyi görür, düşünür, bilir. Modlara saygımız her ne kadar çoğunun yaşının benden küçük olduğunu tahmin etsemde sonsuzdur  Ben şöyle söyliyeyim; burası insanların kendi kendisi ile konuşacakları bir duvar, aklından geçenleri içlerine atmasınlar buraya yazsınlar diye teee zamanında açılmış olan bir yerdir bu başlık ama arada birbiri ile etkileşim içine girmeyi daha çok tercih edenlerde olabiliyor. Düşüncelerim ile birlikte küçük bi bilgilendirme yapayım dedim herkese forumlarda iyi eğleneceler.
 Ben şöyle söyliyeyim; burası insanların kendi kendisi ile konuşacakları bir duvar, aklından geçenleri içlerine atmasınlar buraya yazsınlar diye teee zamanında açılmış olan bir yerdir bu başlık ama arada birbiri ile etkileşim içine girmeyi daha çok tercih edenlerde olabiliyor. Düşüncelerim ile birlikte küçük bi bilgilendirme yapayım dedim herkese forumlarda iyi eğleneceler.