Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
@Danceofeternity

Yaptığımız muhabbetleri, SDN Muhabbet Kafe üzerinden yapalım. Modlar tarafından silinmeden uyarayım.

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70
An itibariyle telefonumdan avea gitti Türk Telekom yazıyor

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
An itibariyle telefonumdan avea gitti Türk Telekom yazıyor

Evet maalesef bende de..
0cc243b54696baaae085a0d11477ff1c.jpg

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Modlar gerekli görürler ise silerlerdeee uçururlardaaa yaparlardaaa ederlerdeee :) Modlar her şeyi görür, düşünür, bilir. Modlara saygımız her ne kadar çoğunun yaşının benden küçük olduğunu tahmin etsemde sonsuzdur :) Hem zaten akıl başta, hele ki yeni nesil bi harika dostum :D Ben şöyle söyliyeyim; burası insanların kendi kendisi ile konuşacakları bir duvar, aklından geçenleri içlerine atmasınlar buraya yazsınlar diye teee zamanında açılmış olan bir yerdir bu başlık ama arada birbiri ile etkileşim içine girmeyi daha çok tercih edenlerde olabiliyor. Düşüncelerim ile birlikte küçük bi bilgilendirme yapayım dedim herkese forumlarda iyi eğleneceler.

Danceofeternity

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@Danceofeternity

Yaptığımız muhabbetleri, SDN Muhabbet Kafe üzerinden yapalım. Modlar tarafından silinmeden uyarayım.

O kadar yorumdan bir olmaz yahu :).

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Modlar gerekli görürler ise silerlerdeee uçururlardaaa yaparlardaaa ederlerdeee :) Modlar her şeyi görür, düşünür, bilir. Modlara saygımız her ne kadar çoğunun yaşının benden küçük olduğunu tahmin etsemde sonsuzdur :) Hem zaten akıl başta, hele ki yeni nesil bi harika dostum :D Ben şöyle söyliyeyim; burası insanların kendi kendisi ile konuşacakları bir duvar, aklından geçenleri içlerine atmasınlar buraya yazsınlar diye teee zamanında açılmış olan bir yerdir bu başlık ama arada birbiri ile etkileşim içine girmeyi daha çok tercih edenlerde olabiliyor. Düşüncelerim ile birlikte küçük bi bilgilendirme yapayım dedim herkese forumlarda iyi eğleneceler.

Kesinlikle katılıyorum çok güzel bir yazı ellerinize sağlık :).

- - - Mesaj Güncellendi - - -

benimki tek çekirdekli cpu 832mhz de ondan belki hesap makinası ayarında olunca...

En azından fazla sorun yaşamıyorsan telefon ile dert etme bu kadar :).

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
benim ki operatör logosu koymuyor sadece kilit ekranında var hepsine tavır yapıyor...

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Seni oldu bitti severim abi, yazın çok güzel olmuş Teşekkürler.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Forumun bişeyi düzeltirilirken başka şeyi bozuluyor. 2 gündür 502 hatasından bıkmıştık. Bu düzeltildi şimdi de bildirimler gelmiyor. Beğen tuşu zaten yok. Tasarım desen ortada. Forum Allah'a emanet gidiyor ama hayırlısı bakalım.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
[video=youtube_share;I4vFHj0sNl0]http://youtu.be/I4vFHj0sNl0[/video]

Bu neyin kafası ya :laugh:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...