- Katılım
- 4 Eylül 2014
- Mesajlar
- 9,818
- Reaksiyon puanı
- 1,876
- Puanları
- 293
Bizim bi arkadaş kafası sallanınca cin geldi zannetmiş[emoji1]
Kırşehir 5.4 Bununla geçmiş olsun.
Edit: 4.9 olarak güncellenmiş
Bizim bi arkadaş kafası sallanınca cin geldi zannetmiş[emoji1]
Bırakın kalemi.![]()
Neden yazmıyor bu ? :/
:d :dbırakın kalemi.
Baksanıza 6. Soruda hatice şakır şakır ingilizce konuşuyor. :d
Kırşehir 5.4 Bununla geçmiş olsun.
Edit: 4.9 olarak güncellenmiş
Güzel gol oldu [emoji3]Souzaaaaaa!!!!!!
AynenGüzel gol oldu [emoji3]
Tekrar aynı hesaba gir dreamspark ta indirdiğin yazılımlara bak orada keylerin gözükecek.Dreamsparktan bir zamanlar eng ve tur dilde win 8.1 industry pro almıştım. Ama keyini aylarca girmedim. Sorun olur mu ?
Keyleri bir yere not ettim pc de duruyor hocam, fakat 5 ay girilmezse iptal olur gibisinden bir muhabbet dönüyor idi. Şimdi o keyi girsem sorun olur mu ?Tekrar aynı hesaba gir dreamspark ta indirdiğin yazılımlara bak orada keylerin gözükecek.
Hat kapandı demek değil. Bazı sitelerde alışveriş yaparken mobil ödeme ile satın alabiliyorsunuz. Telefonunuzan TL olarak para düşüyor. Mobil ödemeniz kapanmış.Hattınız mobil ödeme servisine kapatılmıştır ne demek? Hat kapandı mı demek?
Hayır sadece hattın üzerinden ödeme yapamazsın, örn. google play'den mobil ödeme ile uygulama alabiliyorsun faturalı hat ıse faturana yansıyor kontörlü ise kontörden düşüyor gibi.Hattınız mobil ödeme servisine kapatılmıştır ne demek? Hat kapandı mı demek?
Yaklaşık 2-3 ay önce eklenen birşeyChrome'a bak sen, 100 sekmeden sonra bana kahkaha atıyor![]()
![]()
![]()
2 3 ay önce değil, geçen senelerden de var bu. Kendimden biliyorum .Yaklaşık 2-3 ay önce eklenen birşey
Aman dikkat deyim hocam, H1N1 yaygın, bizim burada karantina altında olan 6 kişiden 2 si vefat etmiş dikkat edin kendinize.grip oldum galiba
Geçmiş olsun, geçen haftada ben aynı durumdaydım.grip oldum galiba