Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kunefe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sorumsuz ve ilgisiz aileler,sonuç olarak ortaya ilgi görmeyi bekleyen,farklı olduğunu kanıtlamaya uğraşan bireyler yetiştirir.Birey gerçekten farklıysa sorun olmaz,değilse sonuç ortada.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Adım biraz değişik, ben hariç bu ada sahip başka birisini daha duymadım.
Su konuyu kapatirsan artik sevincem hem aciklamiycam diyorsun hem de sifreli yazdikca rahatliyorum diyorsun rahatliycaksan ac not defterini oraya yaz burasi bi form ve baskalarini rahatsiz ediyor bu davaranisin ha bu arada yas konusuna gelince biz biyle sacma seylerle en son 5. Sinifta urasiyorduk artik bu sohbet az daha uzarsa sahsim adina banlanman konusunda senden sikayette buluncam.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
[MENTION=478483]1 9 50[/MENTION] evet, şifreli konuşman burada - hale geçmene sebep oluyor. Yerinde olsam ya derdimi paylaşırım, yada buradan anında uçarım.

1 9 50

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@1 9 50 evet, şifreli konuşman burada - hale geçmene sebep oluyor. Yerinde olsam ya derdimi paylaşırım, yada buradan anında uçarım.
Zaten konuyu şifreli olarak anlatmak konun kilitlenmesine sebep oluyor, bir yere varamıyorum. Teşekkürler hepinize, konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum. Anlatabilecek cesarete sahip değilim çünkü, sadece vaktinizi çalmış oluyorum.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Zaten konuyu şifreli olarak anlatmak konun kilitlenmesine sebep oluyor, bir yere varamıyorum. Teşekkürler hepinize, konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum. Anlatabilecek cesarete sahip değilim çünkü, sadece vaktinizi çalmış oluyorum.
Bir dakika, eğer şifren çözülse idi, ne yapacaktın?

1 9 50

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir dakika, eğer şifren çözülse idi, ne yapacaktın?
Şifreyi çözebilecek kapetiseye sahip birinin olduğunu sanmıyorum buralarda. Yanlış anlamayın bana vermiş olsanız bende çözemezdim. Sayılar arasındaki bağlantı görülenden çok daha zor. Ayrıca iş sadece alfabeyi çözmekle bitmiyor, oluşturduğum başka kurallar da var.
Mesela kullanıcı adım da aynı şifreleme yöntemi ile oluşturuldu ancak kimse anlamını anlayamaz.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Şifreyi çözebilecek kapetiseye sahip birinin olduğunu sanmıyorum buralarda. Yanlış anlamayın bana vermiş olsanız bende çözemezdim. Sayılar arasındaki bağlantı görülenden çok daha zor. Ayrıca iş sadece alfabeyi çözmekle bitmiyor, oluşturduğum başka kurallar da var.
Kendi başına kural yaptı isen, zaman alabilir. Ama şunu söyleyeyim açık açık, eğer o şifreyi bulur isem, açık açık yazarım buraya.

1 9 50

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kendi başına kural yaptı isen, zaman alabilir. Ama şunu söyleyeyim açık açık, eğer o şifreyi bulur isem, açık açık yazarım buraya.
Bulabilme ihtimalin olsaydı zaten yazmazdım, anlattım ya kimsenin bilmesini istemediğim sırları yazdım oraya. Sadece rahatlamak içindi, trollük yapmak için de değildi.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Bu troll yasaklanana kadar forumdan gidiyorum. 2016'nın en iyi trolü oldu şuan. Teşekkürler iyi akşamlar. Burası rahatlama yerimi. Paylaşım yeri.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Jailbreak beklemekten sıkıldım artık :( yarın telefonumu satışa çıkaracağım

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Şu yarıyıl tatili gelsede aldığım oyunları oynasam. Hala tadını çıkaramadım :bored:

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Niye yapıyorsunuz ki ? Normal kullanın :) Ben çok mutluyum bu biçimde mesela.Boşverin :)

normal kullanmaya alışkın değilim :) bünyemde kaldırmıyor zaten :D
telefon jailbreak olmadan 3310 gibi geliyor :D Ayrıca Java öğrenip android uygulama/oyun yazmak istiyorum

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
İyi güldüm şu 1950 muhabbetine ya, ciddi ciddi sayfalarca mesaj yazmışsınız :lol:

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Bulabilme ihtimalin olsaydı zaten yazmazdım, anlattım ya kimsenin bilmesini istemediğim sırları yazdım oraya. Sadece rahatlamak içindi, trollük yapmak için de değildi.

Senin adına üzüldüm. Yazdıkların hiç hoş değilmiş :( Keşke çözmeseydim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Google VR gözlük sonunda geldi. Gerçekten çok hoş :) Gönderici keşke yan sanayi yollamasaymış. Gene de idare eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...