Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Şifrelediğiniz şey çok mu önemli?
....Adım biraz değişik, ben hariç bu ada sahip başka birisini daha duymadım.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
17.
Şifrelediğiniz şey çok mu önemli?
....Adım biraz değişik, ben hariç bu ada sahip başka birisini daha duymadım.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
17.
Emin olmak lazım.Sorumsuz ve ilgisiz aileler,sonuç olarak ortaya ilgi görmeyi bekleyen,farklı olduğunu kanıtlamaya uğraşan bireyler yetiştirir.Birey gerçekten farklıysa sorun olmaz,değilse sonuç ortada.
Su konuyu kapatirsan artik sevincem hem aciklamiycam diyorsun hem de sifreli yazdikca rahatliyorum diyorsun rahatliycaksan ac not defterini oraya yaz burasi bi form ve baskalarini rahatsiz ediyor bu davaranisin ha bu arada yas konusuna gelince biz biyle sacma seylerle en son 5. Sinifta urasiyorduk artik bu sohbet az daha uzarsa sahsim adina banlanman konusunda senden sikayette buluncam.Adım biraz değişik, ben hariç bu ada sahip başka birisini daha duymadım.
Zaten konuyu şifreli olarak anlatmak konun kilitlenmesine sebep oluyor, bir yere varamıyorum. Teşekkürler hepinize, konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum. Anlatabilecek cesarete sahip değilim çünkü, sadece vaktinizi çalmış oluyorum.@1 9 50 evet, şifreli konuşman burada - hale geçmene sebep oluyor. Yerinde olsam ya derdimi paylaşırım, yada buradan anında uçarım.
Bir dakika, eğer şifren çözülse idi, ne yapacaktın?Zaten konuyu şifreli olarak anlatmak konun kilitlenmesine sebep oluyor, bir yere varamıyorum. Teşekkürler hepinize, konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum. Anlatabilecek cesarete sahip değilim çünkü, sadece vaktinizi çalmış oluyorum.
Şifreyi çözebilecek kapetiseye sahip birinin olduğunu sanmıyorum buralarda. Yanlış anlamayın bana vermiş olsanız bende çözemezdim. Sayılar arasındaki bağlantı görülenden çok daha zor. Ayrıca iş sadece alfabeyi çözmekle bitmiyor, oluşturduğum başka kurallar da var.Bir dakika, eğer şifren çözülse idi, ne yapacaktın?
Kendi başına kural yaptı isen, zaman alabilir. Ama şunu söyleyeyim açık açık, eğer o şifreyi bulur isem, açık açık yazarım buraya.Şifreyi çözebilecek kapetiseye sahip birinin olduğunu sanmıyorum buralarda. Yanlış anlamayın bana vermiş olsanız bende çözemezdim. Sayılar arasındaki bağlantı görülenden çok daha zor. Ayrıca iş sadece alfabeyi çözmekle bitmiyor, oluşturduğum başka kurallar da var.
Kardesim 100 yılın trolunu yiyoruz zorlama bence sonuc cikmazKendi başına kural yaptı isen, zaman alabilir. Ama şunu söyleyeyim açık açık, eğer o şifreyi bulur isem, açık açık yazarım buraya.
Hiç gerek yok çözmeye, arkadaş paylaşmaya meyilli değilse ben ne yapayım. Konu kilit.Kardesim 100 yılın trolunu yiyoruz zorlama bence sonuc cikmaz
Bulabilme ihtimalin olsaydı zaten yazmazdım, anlattım ya kimsenin bilmesini istemediğim sırları yazdım oraya. Sadece rahatlamak içindi, trollük yapmak için de değildi.Kendi başına kural yaptı isen, zaman alabilir. Ama şunu söyleyeyim açık açık, eğer o şifreyi bulur isem, açık açık yazarım buraya.
Bir amaca ulasamayip ortada kalmak koydu.Bu troll yasaklanana kadar forumdan gidiyorum. 2016'nın en iyi trolü oldu şuan. Teşekkürler iyi akşamlar.
Bir amaca ulasamayip ortada kalmak koydu.
Ya hani çözüme ulaşırtırırsın mutlu olursun ya, değişik oldum.Anlamadım?
Ya hani çözüme ulaşırtırırsın mutlu olursun ya, değişik oldum.
Abi sen deme bari, huyuna gideyim dedim. Olmadı o ayrı neyseBirazdan çıkacam. Ciddi anlamda sinirimi bozdu bu akşam. Diyeceksiniz şimdi bu kadar yüklenme. Neyse iyi geceler.
Jailbreak beklemekten sıkıldım artıkyarın telefonumu satışa çıkaracağım
Niye yapıyorsunuz ki ? Normal kullanınBen çok mutluyum bu biçimde mesela.Boşverin
![]()
Niye yapıyorsunuz ki ? Normal kullanınBen çok mutluyum bu biçimde mesela.Boşverin
![]()
İki hafta içinde iyi yükselmiş ya, bunlar hep babamın şanssızlığıaltın yükselse de satıp araba alsam yaw
Bulabilme ihtimalin olsaydı zaten yazmazdım, anlattım ya kimsenin bilmesini istemediğim sırları yazdım oraya. Sadece rahatlamak içindi, trollük yapmak için de değildi.
Mübarek ne uçtu..Dolar da olmuş 3,00194826 Türk Lirası