Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
İçim bi garip oldu beyler..
be33bec2b5aaee678ec03af52edaf28c.jpg

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Kansız insanlar, bir anaokulunun jeneratörünü çalarak ne yaptığınızı zannediyorsunuz. Moral bozuk bir şekilde bu dosyayı yazmak bana acı veriyor.

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Çektim fotoğrafı sonradan instagrama attım ancak galeriye eklenmedi daha önce ekleniyordu

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Ne kadar da büyük bir indirim.

Az önce bunu atmaya çalışırken aldığım hatayı da paylaşmak istiyorum:

550 000 karakterli mesaj atmaya çalışırken yakalandım

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
İos kullanıcılarına söylüyorum. Eğer altyazısız film falan izleyebilen varsa Bobby Movie Box adlı uygulama var. App Store dan kaldırabilirler belki. Güzel uygulama görüntü kalitesi falan yüksek.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Goonet'e geçmeye yemedi şimdi saçma sapan sorun çıkar iptal ettirmek için 1 ay bitmesini beklerdim vs riske girmedim ttnet'e geçtim.

16 mbit kadar 100gb akk olan paketi aldım. Yine yetmeyecek ama 50den daha iyidir zaten çok fazla dizi falanda izleyemiyorum artık işten dolayı umarım yeter.

Şimdiden direk hızımı yükseltmişler diğer aya geçmeden. Bu ay sonunda tekrarmı kotam sıfırlanıcak o zaman??

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Şu Age of Emp.'in mobil versiyonu hakkında düşüncelerim çok net:
Olmamış.

Oyunda hiç Age of Empires hissi almıyorsunuz. PC sürümü ile, mobil sürüm arasında "dağlar kadar" fark var.
Sürekli Loading... diyor ve sizi sürekli bekletiyor. Bu, çok sık oluyor.
Ayrıca, Oyunu App Store'dan indirdikten sonra, 200-250 tane daha dosya indiriyor. Ben rahat bir 20-25 dk. beklemişimdir oyunu açabilmek için.

the duke

Doçent
Reaksiyon puanı
24
arkadaşlar yurtdışına gidiyorum babam kredi kartını verdi dursun lazım olursa kullanırsın diye ama onun cep telefonu kayıtlı olduğu için internetten alışveriş gibi durumlarda 3D Secure güvenlik sisteminde onun telefonuna mesaj gidiyor ben kendi telefonumu da kaydettirip alışveriş sırasında kendi telefonuma mesaj gelmesini istiyorum alışverişi tamamlamak için böyle birşey mümkün mü?

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
arkadaşlar yurtdışına gidiyorum babam kredi kartını verdi dursun lazım olursa kullanırsın diye ama onun cep telefonu kayıtlı olduğu için internetten alışveriş gibi durumlarda 3D Secure güvenlik sisteminde onun telefonuna mesaj gidiyor ben kendi telefonumu da kaydettirip alışveriş sırasında kendi telefonuma mesaj gelmesini istiyorum alışverişi tamamlamak için böyle birşey mümkün mü?

Kaç yaşındasın? 18 yaşını doldurmuş olman gerekiyor. Birde yurtdışında internetten neden alıyorsun?

the duke

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Kaç yaşındasın? 18 yaşını doldurmuş olman gerekiyor. Birde yurtdışında internetten neden alıyorsun?

18 yaşından büyüğüm elbette ayrıca birşey almak için değil en basitinden internet bankacılığına giriş yapmak için bile mobil onay kodu gerekiyor o bakımdan gerekli.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
18 yaşından büyüğüm elbette ayrıca birşey almak için değil en basitinden internet bankacılığına giriş yapmak için bile mobil onay kodu gerekiyor o bakımdan gerekli.

18 yaşından büyüksen numara değiştirebiliyorsun diye biliyorum ama ne kadar kolay orasını bilmiyorum.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61

3D için sisteme kayıtlı telefonu değiştirmen gerekiyor. Kart sahibinin imzası lazım dostum sadece şubeden oluyor unut o işi. 1 sene önce teb kartım için numara değiştiricem diye 50 tane evrak doldurup imzalamıştım

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Bugün scorp güncelleme aldı (android) ve bilin bakalım ne oldu? Video çekme özelliği gelmedi...

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Arkadaşlar, bu haberlerde görülen indirim mağazaları nerede? 15 dk önce gördüm Show TV de. Rusyaya satılamayınca, 1800 TL lik kabanlar olmuş 800-750 TL falan. Millette içeride alışveriş yapıyor. Ne ara duyup da gidiyorlar? Nerede bu dükkanlar? Tek ipucum Nilüfer İleri adında bir yetkili vardı haberin içeriğinde. Nerede olduğunu da söylemediler. Bilen var mı?

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar, bu haberlerde görülen indirim mağazaları nerede? 15 dk önce gördüm Show TV de. Rusyaya satılamayınca, 1800 TL lik kabanlar olmuş 800-750 TL falan. Millette içeride alışveriş yapıyor. Ne ara duyup da gidiyorlar? Nerede bu dükkanlar? Tek ipucum Nilüfer İleri adında bir yetkili vardı haberin içeriğinde. Nerede olduğunu da söylemediler. Bilen var mı?
Tavukcu bayram sana yakismadi [emoji20]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...