Türkcellde yılbaşına kadar bedava üstelik telefonunuz 4.5g desteklemese bile. Sonrasında 20 kağıt olacak diyorlar. Elinizi çabuk tutun.4.5G için sim kart için 12 tl ödeme alıyolar..!
Türkcellde yılbaşına kadar bedava üstelik telefonunuz 4.5g desteklemese bile. Sonrasında 20 kağıt olacak diyorlar. Elinizi çabuk tutun.4.5G için sim kart için 12 tl ödeme alıyolar..!
Yalnızlığı çok güzel açıklamış.İçim bi garip oldu beyler..
![]()
Ahahahahahaİçim bi garip oldu beyler..
![]()
Aldığı güncellemeye bağlı herhalde instagram whatsapta sorun yokAynı sorunu Whatsapp'ta yaşıyorum:cursing:
Uykum gelmedi bir turlu
Offf ne manyaksiniz ya bakip bakip guluyom:4:Bu saate uyunmaz. :clap: gün yeni başlıyor.
arkadaşlar yurtdışına gidiyorum babam kredi kartını verdi dursun lazım olursa kullanırsın diye ama onun cep telefonu kayıtlı olduğu için internetten alışveriş gibi durumlarda 3D Secure güvenlik sisteminde onun telefonuna mesaj gidiyor ben kendi telefonumu da kaydettirip alışveriş sırasında kendi telefonuma mesaj gelmesini istiyorum alışverişi tamamlamak için böyle birşey mümkün mü?
Kaç yaşındasın? 18 yaşını doldurmuş olman gerekiyor. Birde yurtdışında internetten neden alıyorsun?
18 yaşından büyüğüm elbette ayrıca birşey almak için değil en basitinden internet bankacılığına giriş yapmak için bile mobil onay kodu gerekiyor o bakımdan gerekli.
18 yaşından büyüksen numara değiştirebiliyorsun diye biliyorum ama ne kadar kolay orasını bilmiyorum.
18 yaşından büyüğüm elbette ayrıca birşey almak için değil en basitinden internet bankacılığına giriş yapmak için bile mobil onay kodu gerekiyor o bakımdan gerekli.
ohh kop kopBu saate uyunmaz. :clap: gün yeni başlıyor.
Bu saatte uyunmaz geceyi gunduz zannettin galiba [emoji39]ohh kop kop![]()
Tavukcu bayram sana yakismadi [emoji20]Arkadaşlar, bu haberlerde görülen indirim mağazaları nerede? 15 dk önce gördüm Show TV de. Rusyaya satılamayınca, 1800 TL lik kabanlar olmuş 800-750 TL falan. Millette içeride alışveriş yapıyor. Ne ara duyup da gidiyorlar? Nerede bu dükkanlar? Tek ipucum Nilüfer İleri adında bir yetkili vardı haberin içeriğinde. Nerede olduğunu da söylemediler. Bilen var mı?