Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Telefona root atmak konusunda endişem var. Atsam mı? Atmasam mı? Garanti sorun değil çeviririm eski haline ben bl ile. Fikirlerinizi bekliyorum.

Root atmanı öneririm . Note 5 görünümü için de direk note 5in romunu kurmaya kalkma sakın [emoji1]Xda dan telefon modeline uygun bölüme gir orada istediğin romu illaki bulursun . Oradan indirip kurabilirsin. Cwm yüklemediysen cwm yüklemeni de tavsiye ederim. Cwm ile xda dan indirdiğin romu kurarsın. Yalnız bunlardan önce tedbir almak amacıyla sen imei yedeğini al.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Chrome tek elinden kurtulmak isterken, Opera'yı keşfetmek gibisi yok.

Not: Lütfen sorunlarınız için başlık açmayı deneyiniz, ilk önce arama bölümünde aynı konu ile alakalı olarak konu açılmış mı onu bir kesinleştirin. Eğer konu ile alakalı olarak bir konu yoksa ilgili bölüme konu açınız.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
@bewko abi nick mi değiştin daha önce görmedim seni ?
yok kardeşim ben girdiğim günden beri nick aynı benim sadece son bir senedir ortalıkta yokum askerlik düğün iş güç derken bir çok alışkanlıktan uzak kaldım yeniden zaman ayırmaya başlıyorum kendime ve keyiflerime

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
yok kardeşim ben girdiğim günden beri nick aynı benim sadece son bir senedir ortalıkta yokum askerlik düğün iş güç derken bir çok alışkanlıktan uzak kaldım yeniden zaman ayırmaya başlıyorum kendime ve keyiflerime
Hoşgeldin o zaman :)

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Root atmanı öneririm . Note 5 görünümü için de direk note 5in romunu kurmaya kalkma sakın [emoji1]Xda dan telefon modeline uygun bölüme gir orada istediğin romu illaki bulursun . Oradan indirip kurabilirsin. Cwm yüklemediysen cwm yüklemeni de tavsiye ederim. Cwm ile xda dan indirdiğin romu kurarsın. Yalnız bunlardan önce tedbir almak amacıyla sen imei yedeğini al.
Yapıyorum abi Sağol :D

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ooo sosyallesiyor bizim bewko ooo[emoji56]

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Firefox 64 bit ile baya rahatlamış ama daha iyi olabillir hala.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Adam gibi sana onarım fotoğrafı ekliyorum, benden niye onarım sonrası fotoğraf istiyorsun arkadaş.. De gett..

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Arkadaslar efs yedegi hakkında detaylı bilgiye sahip arkadaş varmı ? [MENTION=460876]yucesezar[/MENTION] hocam varmı bildiğin bişeler ?

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Bakın her karşılaştığınız sorunu basit bir şey olsa bile burada dile getirmeyin. Lütfen ilgili bölüme konu açarak sorununuzu dile getirin.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Bakın her karşılaştığınız sorunu basit bir şey olsa bile burada dile getirmeyin. Lütfen ilgili bölüme konu açarak sorununuzu dile getirin.
Haklısın da, burada kısa bir cevap almam yeterli. Yaptığım doğru değil biliyorum ama, bu kadar basit bir şey için herkes konu açsa idi, çöp olurdu.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Haklısın da, burada kısa bir cevap almam yeterli. Yaptığım doğru değil biliyorum ama, bu kadar basit bir şey için herkes konu açsa idi, çöp olurdu.
Tamam sadece bir cümle işinize yarar ama burayı sadece siz okumuyorsunuz . Siz yaptıkça bir başkası yaptıkça bu konu dağılır gider.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Tamam sadece bir cümle işinize yarar ama burayı sadece siz okumuyorsunuz . Siz yaptıkça bir başkası yaptıkça bu konu dağılır gider.
Abi tamam her konuda haklısın şuan sadece şu var; Burada konuşan belli, ortam belli. Burada konuşan insanlar soru soruyor tartışıyoruz böyle bir ortam burası. Bir daha yazmam :)

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Abi tamam her konuda haklısın şuan sadece şu var; Burada konuşan belli, ortam belli. Burada konuşan insanlar soru soruyor tartışıyoruz böyle bir ortam burası. Bir daha yazmam :)
Haklı ama burası sadece bir sıkıntın olduğunda içini açmak için açılmış bir başlık canın sıkılınca derdini anlatmak için yani diğer her şey için konu açmalısın. Bu herkes için geçerli. Eski mesajlara bakarsan anlarsın zaten

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Haklı ama burası sadece bir sıkıntın olduğunda içini açmak için açılmış bir başlık canın sıkılınca derdini anlatmak için yani diğer her şey için konu açmalısın. Bu herkes için geçerli. Eski mesajlara bakarsan anlarsın zaten
Şuanki ortam sohbet gibi gözüküyor :) konu açmak önemli değil tamam açarım artık Teşekkürler :)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
O zaman gelin söyle yapalim; Burada icimizi döküp rahatlayalim, diger konuda da sohbetin dibine vuralim. En azindan konulari amacindan saptirmis olmayiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...