Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Kazik hizim yerlerde 3g de turbo plus paket calisiyo bir de
47b45eab09358052265742b4a0d5121f.jpg

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bir insan eski konuştuğu arkadaşını neden kıskandırmak ister bu kızlar nasıl birşey anlam veremiyorum gerçekten...

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
60 yaşıma geldim ama artık bu ülkede yaşamak istemiyorum.Neden mi?O zaman dinleyin arabam 92 model Renault Broadway ve İstanbul plakalı.Çorlu da yaşıyorum.Geçen hafta sisten gözgözü görmeyen bir havada Çorlu Tüvtürk'e arabayı muayeneye götürdüm daha doğrusu götürmeye çalıştım.Sisten bir metre önüm gözükmüyordu,eşimin yan taraftan yardımıyla yolumuzu bulduk ve muayenemizi yaptırdık ve eve döndük.Bugün aldığım bir mektupta o sisli günde 50 km hız sınırı olan bir yolda 56 km hızla gittiğim için 189 TL para cezası kesilmiş.Yorum sizlerin.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
60 yaşıma geldim ama artık bu ülkede yaşamak istemiyorum.Neden mi?O zaman dinleyin arabam 92 model Renault Broadway ve İstanbul plakalı.Çorlu da yaşıyorum.Geçen hafta sisten gözgözü görmeyen bir havada Çorlu Tüvtürk'e arabayı muayeneye götürdüm daha doğrusu götürmeye çalıştım.Sisten bir metre önüm gözükmüyordu,eşimin yan taraftan yardımıyla yolumuzu bulduk ve muayenemizi yaptırdık ve eve döndük.Bugün aldığım bir mektupta o sisli günde 50 km hız sınırı olan bir yolda 56 km hızla gittiğim için 189 TL para cezası kesilmiş.Yorum sizlerin.
10 Km hız aşım toleransı gösteriyorlardı genelde saçma bir durum gerçekten.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
gayet normal bende antalya da gece 12'den sonra 300 lira radar cezası yedim mobese çekip resmi yollamış duble yolda gece boş trafikte 55 hız sınırı koymuşlar bende 83 ile geçmişim trafiğin yoğun olduğu saatlerde sokak yarışçılarına taş çıkaran şoför arkadaşları es geçerken sakin olduğu zaman da bana ceza yazmalarını çok yadırgamıştım ve ben liseyi bitirdiğim günden beri bu ülkede yaşamak istemiyorum ama aile bağları birçok şeyin önüne geçiyor halimize şükredip yaşamaya devam ediyoruz herşeye rağmen

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yalan inanmayin inandirmayinnn[emoji39]
bana birşey olmaz da sen kendine dikkat et ;)

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
gayet normal bende antalya da gece 12'den sonra 300 lira radar cezası yedim mobese çekip resmi yollamış duble yolda gece boş trafikte 55 hız sınırı koymuşlar bende 83 ile geçmişim trafiğin yoğun olduğu saatlerde sokak yarışçılarına taş çıkaran şoför arkadaşları es geçerken sakin olduğu zaman da bana ceza yazmalarını çok yadırgamıştım ve ben liseyi bitirdiğim günden beri bu ülkede yaşamak istemiyorum ama aile bağları birçok şeyin önüne geçiyor halimize şükredip yaşamaya devam ediyoruz herşeye rağmen

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bana birşey olmaz da sen kendine dikkat et ;)
Sana niye bisey olmuyomus dekan olunca ne ise yariyo

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Başım çatlıyor ağrıdan iyi mi?

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
[MENTION=105149]bewko[/MENTION] abi nick mi değiştin daha önce görmedim seni ?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Hocam yurtdışına gidicem diyorsunuzda ordaki cezalara bir bakın derim öyle 100 200 liralık cezalar ve tolerans yok özgürlük cenneti sanmayın onlar daha katı bu konularda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...