umut erdem
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
Kazik hizim yerlerde 3g de turbo plus paket calisiyo bir de

Bak buda avea'nın normal interneti.Kazik hizim yerlerde 3g de turbo plus paket calisiyo bir de
![]()
takipte olduğun isimler var galibaMesaj kasmak icin birebir degil mi...
Benide takip et takip edince ne oluyor [emoji15]takipte olduğun isimler var galiba![]()
10 Km hız aşım toleransı gösteriyorlardı genelde saçma bir durum gerçekten.60 yaşıma geldim ama artık bu ülkede yaşamak istemiyorum.Neden mi?O zaman dinleyin arabam 92 model Renault Broadway ve İstanbul plakalı.Çorlu da yaşıyorum.Geçen hafta sisten gözgözü görmeyen bir havada Çorlu Tüvtürk'e arabayı muayeneye götürdüm daha doğrusu götürmeye çalıştım.Sisten bir metre önüm gözükmüyordu,eşimin yan taraftan yardımıyla yolumuzu bulduk ve muayenemizi yaptırdık ve eve döndük.Bugün aldığım bir mektupta o sisli günde 50 km hız sınırı olan bir yolda 56 km hızla gittiğim için 189 TL para cezası kesilmiş.Yorum sizlerin.
uçuşan üyeler kervanı var oraya katılıyorsunBenide takip et takip edince ne oluyor [emoji15]
Yalan inanmayin inandirmayinnn[emoji39]uçuşan üyeler kervanı var oraya katılıyorsun![]()
gayet normal bende antalya da gece 12'den sonra 300 lira radar cezası yedim mobese çekip resmi yollamış duble yolda gece boş trafikte 55 hız sınırı koymuşlar bende 83 ile geçmişim trafiğin yoğun olduğu saatlerde sokak yarışçılarına taş çıkaran şoför arkadaşları es geçerken sakin olduğu zaman da bana ceza yazmalarını çok yadırgamıştım ve ben liseyi bitirdiğim günden beri bu ülkede yaşamak istemiyorum ama aile bağları birçok şeyin önüne geçiyor halimize şükredip yaşamaya devam ediyoruz herşeye rağmen60 yaşıma geldim ama artık bu ülkede yaşamak istemiyorum.Neden mi?O zaman dinleyin arabam 92 model Renault Broadway ve İstanbul plakalı.Çorlu da yaşıyorum.Geçen hafta sisten gözgözü görmeyen bir havada Çorlu Tüvtürk'e arabayı muayeneye götürdüm daha doğrusu götürmeye çalıştım.Sisten bir metre önüm gözükmüyordu,eşimin yan taraftan yardımıyla yolumuzu bulduk ve muayenemizi yaptırdık ve eve döndük.Bugün aldığım bir mektupta o sisli günde 50 km hız sınırı olan bir yolda 56 km hızla gittiğim için 189 TL para cezası kesilmiş.Yorum sizlerin.
bana birşey olmaz da sen kendine dikkat etYalan inanmayin inandirmayinnn[emoji39]
Sana niye bisey olmuyomus dekan olunca ne ise yariyogayet normal bende antalya da gece 12'den sonra 300 lira radar cezası yedim mobese çekip resmi yollamış duble yolda gece boş trafikte 55 hız sınırı koymuşlar bende 83 ile geçmişim trafiğin yoğun olduğu saatlerde sokak yarışçılarına taş çıkaran şoför arkadaşları es geçerken sakin olduğu zaman da bana ceza yazmalarını çok yadırgamıştım ve ben liseyi bitirdiğim günden beri bu ülkede yaşamak istemiyorum ama aile bağları birçok şeyin önüne geçiyor halimize şükredip yaşamaya devam ediyoruz herşeye rağmen
- - - Mesaj Güncellendi - - -
bana birşey olmaz da sen kendine dikkat et![]()
mevzu dekanlık değil kardeşim sen takılmana bak forum kurallarına hakim ol sana da birşey olmaz ondan öyle söyledimSana niye bisey olmuyomus dekan olunca ne ise yariyo
Anladimmevzu dekanlık değil kardeşim sen takılmana bak forum kurallarına hakim ol sana da birşey olmaz ondan öyle söyledim
Hocam yurtdışına gidicem diyorsunuzda ordaki cezalara bir bakın derim öyle 100 200 liralık cezalar ve tolerans yok özgürlük cenneti sanmayın onlar daha katı bu konularda.60 yaşıma geldim ama artık bu ülkede yaşamak istemiyorum.Neden mi?O zaman dinleyin arabam 92 model Renault Broadway ve İstanbul plakalı.Çorlu da yaşıyorum.Geçen hafta sisten gözgözü görmeyen bir havada Çorlu Tüvtürk'e arabayı muayeneye götürdüm daha doğrusu götürmeye çalıştım.Sisten bir metre önüm gözükmüyordu,eşimin yan taraftan yardımıyla yolumuzu bulduk ve muayenemizi yaptırdık ve eve döndük.Bugün aldığım bir mektupta o sisli günde 50 km hız sınırı olan bir yolda 56 km hızla gittiğim için 189 TL para cezası kesilmiş.Yorum sizlerin.
Ben kullaniyorum arada. Bazen sacmalasa da (yerimden ziplatiyor) cogu zaman gayet dinç ve sakin sekilde uyandiriyor. Anlattiklari kadar var yaniSleep Cycle dedikleri kadar varmı? Kullanan var mı?
Alarm falanmiBen kullaniyorum arada. Bazen sacmalasa da (yerimden ziplatiyor) cogu zaman gayet dinç ve sakin sekilde uyandiriyor. Anlattiklari kadar var yani![]()
Abi sende note 5 mi var şimdi ?Bak buda avea'nın normal interneti.
![]()
Hangi telefon onemli degilde 3g ile bem cikamiyom aveada o kadar nasil hizlaniyoAbi sende note 5 mi var şimdi ?
Hangi telefon olduğu da önemli. Test edildi onaylandıHangi telefon onemli degilde 3g ile bem cikamiyom aveada o kadar nasil hizlaniyo
Evet note 5.Abi sende note 5 mi var şimdi ?
Yok hiz onemliHangi telefon olduğu da önemli. Test edildi onaylandı![]()
Hıh bizim havali cikti ortaya [emoji4]Evet note 5.