• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cumartesi nedir onu bile bilmiyorum işçi gibiyiz resmen..
Şimdi çekilen çileler ilerise rahatlığa dönüşür merak etme. Ne kadar çok çalışırsan cumartesi pazar tatiline sahip olma şansın o kadar fazla olur. Veya çalışmazsan haftanın 7 günü ya evde olursun ya da hiç cumartesi pazar tatilin olmaz.
Şöyle bir şey de var. Mesela ben burada cumartesi kahvaltılarının güzelliğinden bahsettim ama yalnız kahvaltı etmek de bir o kadar kötü.

Şimdi çekilen çileler ilerise rahatlığa dönüşür merak etme. Ne kadar çok çalışırsan cumartesi pazar tatiline sahip olma şansın o kadar fazla olur. Veya çalışmazsan haftanın 7 günü ya evde olursun ya da hiç cumartesi pazar tatilin olmaz.
Şöyle bir şey de var. Mesela ben burada cumartesi kahvaltılarının güzelliğinden bahsettim ama yalnız kahvaltı etmek de bir o kadar kötü.
Çalışır isem, iyi bir meslek sahibi olurum. İleride acısını çıkarırım düşüncesindeyim :)

saat almayı düşünüyorum,konu açacaktım konu açacak bir aksesuar giyim bölümü falan yok! yada ben bulamadım bilmiyorum.

Ön yargı gördüm sanki....

Son zamanlarda forumda sık sık karşılaşıyorum. Sakıncalı bir durum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

O saatlerde teknolojik bir ürün neticede herhalde sanırsam problem olmaz diye düşünüyorum :D:D

ön yargı yok sadece ileri görüş var tahmin ettim ben onun derdinin sıradan bir saat almak olduğunu ondan öyle dedim maksat zaman geçsin duygusallığa gerek yok :D

Allah bereket versin karakterine laf etmedim alınganlık yapıyorsun sadece konunun gereğini yerine getiriyorum söyledim rahatladım mesele bu alınma canımsın ;)

forum da yok forumda inat olsun diye linklerini sıraladınız burada :)
oh be farkli birileri gelmis:lol:

Allah bereket versin karakterine laf etmedim alınganlık yapıyorsun sadece konunun gereğini yerine getiriyorum söyledim rahatladım mesele bu alınma canımsın ;)

forum da yok forumda inat olsun diye linklerini sıraladınız burada :)
Hep siz mi millete trolleme yapacaksınız biraz da biz yapalım.

Arkadaslar şimdi bir sorum var:

Tamamen sessiz ve 16mb cacheli 500gb bir hdd mi ?

Biraz ses yapan 8mb cacheli 1tb bir hdd mi ?

Hangisi sizce ? Benim icin alan önemli ama 1tb ses yapıyor diğeri çok sessiz çalışıyor.

d66b6452da080e951d433a8831f07342.jpg

Büyüyünce anlarsın kartın ne kadar zararlı bir şey olduğunu!
10 yıldan fazladır aktif olarak evde kullanılır, yaklaşık 4 yıldır da ben kullanıyorum, şimdiye kadar çok şükür sıkıntı yaşamadık. Kartı borç yerine değil de üstümüzde nakit taşımamak için kullanıyoruz, belki onun içindir.
saat almayı düşünüyorum,konu açacaktım konu açacak bir aksesuar giyim bölümü falan yok! yada ben bulamadım bilmiyorum.
Forumda bulamadığınız her şey için Konu Dışı hizmetinizde :)

Gençler David Guetta çok güzel bir olay yapmış.
Euro 2016 şarkısı için bir klip hazırlıyor ve bu klipte bizim de yer alabileceğimizi söylüyor. İlk olarak www.thisisoneforyou.com adresine giriyoruz. Dil seçme kısmından Türkçe'yi seçiyoruz. Daha sonra İsim ve takım istiyor. Daha sonra söyleyeceğimiz kısmı veriyor. Bu kısmı kameraya kaydederek yolluyoruz. Email verip kaydediyoruz. Abimiz ise şarkıyı bizim yolladığımız kısımla uyarlayıp bize yollayacak. Eğer piyango bize tutarsa onunla birlikte Paris'te yapılacak açılış maçına seyahat ve konaklamanın dahil olduğu açılış maçına bilet, David Guetta ile buluşma ve David'in özel konserine de bir bilet kazanıyoruz. Ayrıca kapak fotoğrafı da yapıyor.
d2ce2618a30fdce1e274c9d9ba2c30d6.jpg

Gençler David Guetta çok güzel bir olay yapmış.
Euro 2016 şarkısı için bir klip hazırlıyor ve bu klipte bizim de yer alabileceğimizi söylüyor. İlk olarak www.thisisoneforyou.com adresine giriyoruz. Dil seçme kısmından Türkçe'yi seçiyoruz. Daha sonra İsim ve takım istiyor. Daha sonra söyleyeceğimiz kısmı veriyor. Bu kısmı kameraya kaydederek yolluyoruz. Email verip kaydediyoruz. Abimiz ise şarkıyı bizim yolladığımız kısımla uyarlayıp bize yollayacak. Eğer piyango bize tutarsa onunla birlikte Paris'te yapılacak açılış maçına seyahat ve konaklamanın dahil olduğu açılış maçına bilet, David Guetta ile buluşma ve David'in özel konserine de bir bilet kazanıyoruz. Ayrıca kapak fotoğrafı da yapıyor.
d2ce2618a30fdce1e274c9d9ba2c30d6.jpg

Bununla ilgili konu açsan daha güzel olur sanki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...