Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Cumartesi nedir onu bile bilmiyorum işçi gibiyiz resmen..
Şimdi çekilen çileler ilerise rahatlığa dönüşür merak etme. Ne kadar çok çalışırsan cumartesi pazar tatiline sahip olma şansın o kadar fazla olur. Veya çalışmazsan haftanın 7 günü ya evde olursun ya da hiç cumartesi pazar tatilin olmaz.
Şöyle bir şey de var. Mesela ben burada cumartesi kahvaltılarının güzelliğinden bahsettim ama yalnız kahvaltı etmek de bir o kadar kötü.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Şimdi çekilen çileler ilerise rahatlığa dönüşür merak etme. Ne kadar çok çalışırsan cumartesi pazar tatiline sahip olma şansın o kadar fazla olur. Veya çalışmazsan haftanın 7 günü ya evde olursun ya da hiç cumartesi pazar tatilin olmaz.
Şöyle bir şey de var. Mesela ben burada cumartesi kahvaltılarının güzelliğinden bahsettim ama yalnız kahvaltı etmek de bir o kadar kötü.
Çalışır isem, iyi bir meslek sahibi olurum. İleride acısını çıkarırım düşüncesindeyim :)

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
saat almayı düşünüyorum,konu açacaktım konu açacak bir aksesuar giyim bölümü falan yok! yada ben bulamadım bilmiyorum.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Ön yargı gördüm sanki....

Son zamanlarda forumda sık sık karşılaşıyorum. Sakıncalı bir durum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

O saatlerde teknolojik bir ürün neticede herhalde sanırsam problem olmaz diye düşünüyorum :D:D

ön yargı yok sadece ileri görüş var tahmin ettim ben onun derdinin sıradan bir saat almak olduğunu ondan öyle dedim maksat zaman geçsin duygusallığa gerek yok :D

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Allah bereket versin karakterine laf etmedim alınganlık yapıyorsun sadece konunun gereğini yerine getiriyorum söyledim rahatladım mesele bu alınma canımsın ;)

forum da yok forumda inat olsun diye linklerini sıraladınız burada :)
oh be farkli birileri gelmis:lol:

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
ön yargı yok sadece ileri görüş var tahmin ettim ben onun derdinin sıradan bir saat almak olduğunu ondan öyle dedim maksat zaman geçsin duygusallığa gerek yok :D
Ön yargı ile duygusallık arasında nasıl bir bağ kurdunuz? Çok enteresan.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Allah bereket versin karakterine laf etmedim alınganlık yapıyorsun sadece konunun gereğini yerine getiriyorum söyledim rahatladım mesele bu alınma canımsın ;)

forum da yok forumda inat olsun diye linklerini sıraladınız burada :)
Hep siz mi millete trolleme yapacaksınız biraz da biz yapalım.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Arkadaslar şimdi bir sorum var:

Tamamen sessiz ve 16mb cacheli 500gb bir hdd mi ?

Biraz ses yapan 8mb cacheli 1tb bir hdd mi ?

Hangisi sizce ? Benim icin alan önemli ama 1tb ses yapıyor diğeri çok sessiz çalışıyor.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
d66b6452da080e951d433a8831f07342.jpg

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Büyüyünce anlarsın kartın ne kadar zararlı bir şey olduğunu!
10 yıldan fazladır aktif olarak evde kullanılır, yaklaşık 4 yıldır da ben kullanıyorum, şimdiye kadar çok şükür sıkıntı yaşamadık. Kartı borç yerine değil de üstümüzde nakit taşımamak için kullanıyoruz, belki onun içindir.
saat almayı düşünüyorum,konu açacaktım konu açacak bir aksesuar giyim bölümü falan yok! yada ben bulamadım bilmiyorum.
Forumda bulamadığınız her şey için Konu Dışı hizmetinizde :)

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Gençler David Guetta çok güzel bir olay yapmış.
Euro 2016 şarkısı için bir klip hazırlıyor ve bu klipte bizim de yer alabileceğimizi söylüyor. İlk olarak www.thisisoneforyou.com adresine giriyoruz. Dil seçme kısmından Türkçe'yi seçiyoruz. Daha sonra İsim ve takım istiyor. Daha sonra söyleyeceğimiz kısmı veriyor. Bu kısmı kameraya kaydederek yolluyoruz. Email verip kaydediyoruz. Abimiz ise şarkıyı bizim yolladığımız kısımla uyarlayıp bize yollayacak. Eğer piyango bize tutarsa onunla birlikte Paris'te yapılacak açılış maçına seyahat ve konaklamanın dahil olduğu açılış maçına bilet, David Guetta ile buluşma ve David'in özel konserine de bir bilet kazanıyoruz. Ayrıca kapak fotoğrafı da yapıyor.
d2ce2618a30fdce1e274c9d9ba2c30d6.jpg

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Gençler David Guetta çok güzel bir olay yapmış.
Euro 2016 şarkısı için bir klip hazırlıyor ve bu klipte bizim de yer alabileceğimizi söylüyor. İlk olarak www.thisisoneforyou.com adresine giriyoruz. Dil seçme kısmından Türkçe'yi seçiyoruz. Daha sonra İsim ve takım istiyor. Daha sonra söyleyeceğimiz kısmı veriyor. Bu kısmı kameraya kaydederek yolluyoruz. Email verip kaydediyoruz. Abimiz ise şarkıyı bizim yolladığımız kısımla uyarlayıp bize yollayacak. Eğer piyango bize tutarsa onunla birlikte Paris'te yapılacak açılış maçına seyahat ve konaklamanın dahil olduğu açılış maçına bilet, David Guetta ile buluşma ve David'in özel konserine de bir bilet kazanıyoruz. Ayrıca kapak fotoğrafı da yapıyor.
d2ce2618a30fdce1e274c9d9ba2c30d6.jpg

Bununla ilgili konu açsan daha güzel olur sanki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...