umut erdem
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
Uyanin uyanin uzun gelebilir ama sona kadar yapin oyum sdn ye
http://bogazicibilisimodulleri.com/[emoji56]
http://bogazicibilisimodulleri.com/[emoji56]
Şu windows 10 türkçe anahtarını windows 10 ingilzice versiyonda kullanabilir miyim ?
Abi elimde olsa atardım amamuhtemelen uyar denemek lazım benim vista ve zp dışında keyim olmadı.
Abi elimde olsa atardım amaSağol bilgi için
![]()
... pc gidici iken...olmasının önemi yok hdd pert oldu 32gb sandisk ultra'ya linux mint 17.3 x64 kurdum boot etmiyor F11 ile onu seçip açılıyor yani bir nevi güvenlik unsuru oldu...
windows usb sürücü desteklemiyor...
Bilgisayardan geleceği ne yönde bilmiyorum ama Aurous.Gençler, mp3 indirdiğiniz bir yer var mı? 320 kbps falan
Bence Life is Strange ile takıl. Açıkçası beni bayağı etkiledi öyle fazla oyun oynamayı seven biri de değilimdir. Ya da The Originals The 100 olsun sürükleyici ydler ile takıl derim.Kitap okumak dışında, beni düşüncelerden uzaklaştıracak bir şey söyler misiniz?
Life is Strange 1. sezon bitti. Param olurse devamını alacağım.Bence Life is Strange ile takıl. Açıkçası beni bayağı etkiledi öyle fazla oyun oynamayı seven biri de değilimdir. Ya da The Originals The 100 olsun sürükleyici ydler ile takıl derim.
Life is Strange 1. sezon bitti. Param olurse devamını alacağım.
Diziler ve oyunlar da pek işe yaramıyor başka şey düşünmek için.
1. Sezon dediğiniz ilk bölüm mü oluyor? Yoksa 5 bölümü de oynayıp yeni sezonu mu bekliyorsunuz?Life is Strange gerçekten güzel oyun ama para yok :mrgreen: 1. sezonda kaldım bende.
Oyunu ilk alındığı şekilde. Ilk bölüm heralde.1. Sezon dediğiniz ilk bölüm mü oluyor? Yoksa 5 bölümü de oynayıp yeni sezonu mu bekliyorsunuz?
Sağol abiDuhan ve sakaryadaki diğer arkadaşlar pazar günü saat 2 civarı [MENTION=2]Troy[/MENTION] buluşma düzenleyecek. Haberiniz olsun. Gelişmeleri [MENTION=2]Troy[/MENTION] un twitter hesabından takip edebilirsiniz.
1dk bitti1 dk sonra üyeliğimin 1.yılını dolduracağım. Oldu mu o kadar ya
1dk bitti
[emoji4] [emoji39]Fark ettim[emoji4]
Media marketten bi ürün sipariş edicem kaç tane kart denedim olmadı mağazasından alayım dedim bu sefer internete özel dediler fiyat farkı çıktı ben şimdi bunu nasıl alıcam
Sanal kart alıp elindeki kartı ona tanımlayabilirsin. Elindeki kart alışverişe açık olduğundan emin misin?
Media marketten bi ürün sipariş edicem kaç tane kart denedim olmadı mağazasından alayım dedim bu sefer internete özel dediler fiyat farkı çıktı ben şimdi bunu nasıl alıcam
Peynirli pogcalardan yicem ama sarj bittiŞu cumartesilerin olmazsa olmazı açma+gevrek+kaşarlı poğacadır.
Babam her hafta markete gider 50 tl lik masraf cikar odemeyi kartla yaparBu akşam markete gitmek gerekiyor, ancak nakit sıkıntısı.. [emoji23]