• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu şarkı gözümden yaş gelmesini sağladı ya helal olsun adele ablamıza. (Ahmet kaya kopyası biliyorum ama yine de güzel)

Bence Life is Strange ile takıl. Açıkçası beni bayağı etkiledi öyle fazla oyun oynamayı seven biri de değilimdir. Ya da The Originals The 100 olsun sürükleyici ydler ile takıl derim.
Life is Strange 1. sezon bitti. Param olurse devamını alacağım. :D
Diziler ve oyunlar da pek işe yaramıyor başka şey düşünmek için.

Life is Strange gerçekten güzel oyun ama para yok :mrgreen: 1. sezonda kaldım bende.

Duhan ve sakaryadaki diğer arkadaşlar pazar günü saat 2 civarı [MENTION=2]Troy[/MENTION] buluşma düzenleyecek. Haberiniz olsun. Gelişmeleri [MENTION=2]Troy[/MENTION] un twitter hesabından takip edebilirsiniz.

1 dk sonra üyeliğimin 1.yılını dolduracağım. Oldu mu o kadar ya

Media marketten bi ürün sipariş edicem kaç tane kart denedim olmadı mağazasından alayım dedim bu sefer internete özel dediler fiyat farkı çıktı ben şimdi bunu nasıl alıcam

Media marketten bi ürün sipariş edicem kaç tane kart denedim olmadı mağazasından alayım dedim bu sefer internete özel dediler fiyat farkı çıktı ben şimdi bunu nasıl alıcam

Sanal kart alıp elindeki kartı ona tanımlayabilirsin. Elindeki kart alışverişe açık olduğundan emin misin?

Eğer hediye çeki satılıyorsa mağazadan hediye çeki alıp internetten hediye çekini kullanarak ürünü alabilirsin.

Apple yeni iphone/ipad modellerinde home tuşunu fiziksel tuş olarak değilde 3d touch kullanıldığı parmağın oturacağı kadar ekrana oranla hafif girinti şeklindeki dokunmatik yüzey olarak yapsa nasıl olurdu ?

Bu akşam markete gitmek gerekiyor, ancak nakit sıkıntısı.. :laugh:

Büyüyünce anlarsın kartın ne kadar zararlı bir şey olduğunu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...