MR.Anonymous
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 498
Technopat'da hata olmaz. 2900'e kadar cezalısınız.
yarın kızın biriyle buluşucam, şans dileyin bana arkadaşlar.. olur gözüyle bakmıyorum fazla ama, kısmette varsa olur..
valla 5'te 0 çektikten sonra ilişkilere farklı bir gözle bakıyorumyarın kızın biriyle buluşucam, şans dileyin bana arkadaşlar.. olur gözüyle bakmıyorum fazla ama, kısmette varsa olur..
Isallah bulusamassiniz bir sey olur [emoji39] saka saka bol sanslaryarın kızın biriyle buluşucam, şans dileyin bana arkadaşlar.. olur gözüyle bakmıyorum fazla ama, kısmette varsa olur..
Ses gelmedigönderebiliyorsan sevinirim, senin içinde zor olmaz ise.Ben nasıl göndericeğimi bilemedim.
Nasil yoko salaklarda p.m. yok ki...
Nasil yok
Kitap okumak dışında, beni düşüncelerden uzaklaştıracak bir şey söyler misiniz?
Muzik +duygusal = duygulu cocukMüzikÖzellikle biraz daha slow, duygusal müzikler beni sakinleştirir. Mesela Adele Hello ve Milion Years Ago.
Muzik +duygusal = duygulu cocuk
Duygusallik asil bemde var [emoji23]Tanımını sevdimKişiliğim olarak evet biraz duygusalım ve bu müzikler beni benden alır. Ha hiç mi pop-rap dinlemiyorum? Onlarda beni mutlu eder ama daha çok slow şarkılar.
O dizi bitmedi mi hala?😱😮Arka Sokaklar dizisindeki yeni kız ne kadar da Lucy'e benziyor.
Adam pisliğin teki çıktı rıza baba!
Adam pisliğin teki çıktı rıza baba!
Müzikte odaklanamıyorum. Daha başka şeyler lazım. Kafamı yormam gerek unutmam için.MüzikÖzellikle biraz daha slow, duygusal müzikler beni sakinleştirir. Mesela Adele Hello ve Milion Years Ago.
Abi sesli güldüm ya![emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]Sen bu postu attıktan sonra faceye girdim ve karşıma çıkan ilk şey
![]()
Müzikte odaklanamıyorum. Daha başka şeyler lazım. Kafamı yormam gerek unutmam için.
Pazar günü cs go ?Müzikte odaklanamıyorum. Daha başka şeyler lazım. Kafamı yormam gerek unutmam için.
O kafa yormak olmuyor da olabilir yani. Gece arkadaşıla yıkım giricez. Rek atmıyoruz R8'den dolayı. Istersen gelirsin.Beraber cs go oynayalım :mrgreen:
O kafa yormak olmuyor da olabilir yani. Gece arkadaşıla yıkım giricez. Rek atmıyoruz R8'den dolayı. Istersen gelirsin.![]()
Düştü de yine neredeyse tekte alıyor.R8 hasarı düşürülmüş. SDN haber yapmıştı.
O kafa yormak olmuyor da olabilir yani. Gece arkadaşıla yıkım giricez. Rek atmıyoruz R8'den dolayı. Istersen gelirsin.![]()
Hala ayni be abi adam a dan b ye tek atıyor yeter be abi :/R8 hasarı düşürülmüş. SDN haber yapmıştı.
O dizi bitmedi mi hala?😱😮