Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
Sabah kahvesini yapıp sigarasını yakan ve tabi yakmayan herkese günaydın. Güzel bir haftasonu dilerim tüm forumdaşlara :)

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Babam hic bir yere gitmez buyuyunce ilk isim su lanet ana babadan kurtulmak olacak issallah
Lanet deme, ileride özlersin üzülürsün. Bu dünyadan göçüp gittikleri zaman anlarsın işte... ailenin gücü yetmiyor olabilir. Sen iyi çalış istediğini yap büyüdüğün zaman. Kolay değil zaten bu işler heves etme derim. Tekrar diyorum, lanet deme. Ailen duysa bu lafını ne hale gelirler kim bilir... seni büyütmek için ne hale geldiklerini de sor kendilerine derim.

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Aynen, otomatik dalsinlar , simdi biraksam sabaha ne para kasarim dusunemiyorum.10dkda 400m den fazla geliyor tahminimce sabaha birkac trilyon yaparim :D

Hocam sol üst köşede ayarların yanında arkadaş ekle olayı var oraya şu kodu yazarmısınız aynı yerden kendi kodunuzu bana gönderebilirsiniz.

My friend code:wdee1j0

(eklemek isteyen herkes ekleyebilir)

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Anliyorumda halan azar cekiyolar sinif ortalamasinin altinda kalmisimda cok dusuk aliyomusum
Bunu hala senin için düşündüklerini anlamıyorsun. Oğlum bizim gibi sıkıntı çekmesin, mutlu olsun, en güzel işlerde arabasi olsun evi olsun istiyorlar. Sırf senin iyiliğin için aslında.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Android'de tapatalk in en son sürümünü kullanan arkadaşlar sizde reklam olayları var mı konu aralarında veya herhangi bir yerde uzun zamandır tapatalki güncellemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...