umut erdem
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
Kim o aciyanGece gece birini fazla acıtmışlar herhalde.
Kim o aciyanGece gece birini fazla acıtmışlar herhalde.
Moderatör olduğunu yeni görüyorum hayırlı olsun.
NereyeBugün yine yolculuk var.
Eskişehir'deyim. İzmir'e gideceğim.Nereye
Sdn ekibine denk gelemedin abiEskişehir'deyim. İzmir'e gideceğim.
Millette ne guzel geziyomusEskişehir'deyim. İzmir'e gideceğim.
Gelseydi nolurduSdn ekibine denk gelemedin abi![]()
Sence ?Gelseydi nolurdu
Zamanı gelince sen de gezersin.Millette ne guzel geziyomus
Olsun abi bunda da var bir hayır dersin geçersinZamanı gelince sen de gezersin.
[MENTION=408716]Duhan.Soysal[/MENTION] Aynen , o kadar sorun değil ama.![]()
Babam hic bir yere gitmez buyuyunce ilk isim su lanet ana babadan kurtulmak olacak issallahZamanı gelince sen de gezersin.
[MENTION=408716]Duhan.Soysal[/MENTION] Aynen , o kadar sorun değil ama.![]()
Lanet deme, ileride özlersin üzülürsün. Bu dünyadan göçüp gittikleri zaman anlarsın işte... ailenin gücü yetmiyor olabilir. Sen iyi çalış istediğini yap büyüdüğün zaman. Kolay değil zaten bu işler heves etme derim. Tekrar diyorum, lanet deme. Ailen duysa bu lafını ne hale gelirler kim bilir... seni büyütmek için ne hale geldiklerini de sor kendilerine derim.Babam hic bir yere gitmez buyuyunce ilk isim su lanet ana babadan kurtulmak olacak issallah
Oyuna baktım ama anlamadım. Nasıl bi' oyun ki?Gencler tap titans bagimlilik yapiyo sakın başlamayın.(şaka şaka hemen indirin süper)
Daha sonra annene babana "Off" dediğinde bile üzülecelsin.Babam hic bir yere gitmez buyuyunce ilk isim su lanet ana babadan kurtulmak olacak issallah
Sanmiyom cunku bunlara ozur dilemeye bile deymezDaha sonra annene babana "Off" dediğinde bile üzülecelsin.
Sana demediğim kesin. Neyse boşverKim o aciyan
Hala devam ediyorsun.. Ne desem boş. İstediğini yap sen, ileride anlayacaksın nasıl olsa...Sanmiyom cunku bunlara ozur dilemeye bile deymez
Anliyorumda halan azar cekiyolar sinif ortalamasinin altinda kalmisimda cok dusuk aliyomusumHala devam ediyorsun.. Ne desem boş. İstediğini yap sen, ileride anlayacaksın nasıl olsa...
Eskişehir'de tam takviyeli giyindiğim için sıkıntı olmaz.Sana demediğim kesin. Neyse boşver![]()
Bu arada [MENTION=261339]Meridian[/MENTION] hava güneşli fakat soğuk, ona göre giyin de gel.![]()
Bunu zaten yorumlarından anlıyoruz biz bildiğimiz şeyler bunlar yazmana gerek yok bunlarıAnliyorumda halan azar cekiyolar sinif ortalamasinin altinda kalmisimda cok dusuk aliyomusum
Buyuyunce tek isim anadan babadan kurtulmak olcak isallahBunu zaten yorumlarından anlıyoruz biz bildiğimiz şeyler bunlar yazmana gerek yok bunları![]()
Aynen, otomatik dalsinlar , simdi biraksam sabaha ne para kasarim dusunemiyorum.10dkda 400m den fazla geliyor tahminimce sabaha birkac trilyon yaparim![]()
Bunu hala senin için düşündüklerini anlamıyorsun. Oğlum bizim gibi sıkıntı çekmesin, mutlu olsun, en güzel işlerde arabasi olsun evi olsun istiyorlar. Sırf senin iyiliğin için aslında.Anliyorumda halan azar cekiyolar sinif ortalamasinin altinda kalmisimda cok dusuk aliyomusum
Büyüyünce ben ne dedim nasıl sacmalamisim dersin meral etme.Buyuyunce tek isim anadan babadan kurtulmak olcak isallah
Isallah derim geriye bakincaBüyüyünce ben ne dedim nasıl sacmalamisim dersin meral etme.