- Reaksiyon puanı
- 16,128
Sizi resmen soymus
ekranı bozmuş ve verilmedi...
Sizi resmen soymus
Benim yeni oldukeşke, cs go'yu verirdim birine mesela![]()
Sizinkide [emoji38]ekranı bozmuş ve verilmedi...
Sizinkide [emoji38]
Servisi zengin ettin ya her bir kisiden yurutse milyarlar ............serviste kaldı evotab abudik tablet çöptü zaten...
benim ki faal.
Abi sen baya süründün buralardaArkadaşlar kim ilgileniyorsa admin vs. şu konuyu tamamen silelim lütfen KONU LİNK .
ya konu benimle de alakalı değil, prosedür gereği yasakmış bende bilmiyordum paylaştım.Konu silindi ama hala internete yazınca ilk olarak SDN forum başlığı çıkıyor.Tamamen kaldırılması gerekiyor.Proje sıkıntıya girer yoksa :unsure:Abi sen baya süründün buralardakeşke ben olsam
![]()
ya konu benimle de alakalı değil, prosedür gereği yasakmış bende bilmiyordum paylaştım.Konu silindi ama hala internete yazınca ilk olarak SDN forum başlığı çıkıyor.Tamamen kaldırılması gerekiyor.Proje sıkıntıya girer yoksa :unsure:
evet konu gözükmüyor ama işte google'da çıkıyor.Çözümü yok mudur acaba ?Konu google önbelleğine alınmış. Biz silsek bile çıkıyor. Ek olarak şu an üye olanlar konuyu görebiliyor mu? Geçersiz komut gibi bir hata vermesi lazım konuya girenlere.
evet konu gözükmüyor ama işte google'da çıkıyor.Çözümü yok mudur acaba ?
liseler arası Tübitak yarışması.Bizim okulumuzda yarışmaya bir anketle katılıyordu "AH Sosyal Medya" . Sosyal medyanın liseli gençler üzerindeki etkisini araştırıyoruz.Bende ankete daha çok kişi ulaşması için forumumuzda paylaştım.Ama Projeyi yürüyen bilgisayar hocamız kurallara aykırı olduğunu söyledi.Bende rawkid'den rica ettim konuyu sildi.Ama google'de hala ilk sırada çıkıyor.Konu ne bu kadar önemli?
Kusura bakmayın sizi de yoruyorum ama benimle alakalı değilGoogle'a konunun linkini gönderdim. Ama önbellekten silerler mi bilemem. Beklemek lazım.
Arkadaşlar kim ilgileniyorsa admin vs. şu konuyu tamamen silelim lütfen KONU LİNK .
Benim yeni oldubana skin verebilirsin abi mesela
![]()
Gencler tap titans bagimlilik yapiyo sakın başlamayın.(şaka şaka hemen indirin süper)
Valla hic sorma hayatimin hatasini yaptim galibaYa telefon bozulacak yada benim eller nereden buldun bu oyunu be.
Valla hic sorma hayatimin hatasini yaptim galibaOkulu birakiyorum ben. (Şaka bir yana ben böyle bağımlı olmamıştım)
Ciddi anlamda kas yapar bu.Gunluk hayatta parmak kasi var mi ya da bir faydasi var mi bilmem.Ama kesinlikle parmaklarinizi daha hizli hareket etmej icin birebir etkiliTelefonun arkası kavisli dokunurken çok sallanıyor tel gittim kılıfı taktım sallanmasın tel diye tam parmak kası yapmak için be [emoji23]
Ciddi anlamda kas yapar bu.Gunluk hayatta parmak kasi var mi ya da bir faydasi var mi bilmem.Ama kesinlikle parmaklarinizi daha hizli hareket etmej icin birebir etkili![]()
Aynen, otomatik dalsinlar , simdi biraksam sabaha ne para kasarim dusunemiyorum.10dkda 400m den fazla geliyor tahminimce sabaha birkac trilyon yaparimYandaki adamları güçlendiriyorum sadece paraları topluyorum boos gelene kadar kendimi yoramam.[emoji23]
Sağol abi gene dehiç birşey yok ki içinde, oynamadığım bi oyun![]()