Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
şu ad değiştirmeye nereden giriyorduk millet bilgisi olan varsa ? :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bende 1 hak vardı kullanıldı 3 isim alan arkadaşlar nasıl aldı bilgilendirirseniz mtulu olurum :)

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
serviste kaldı evotab abudik tablet çöptü zaten...
benim ki faal.
Servisi zengin ettin ya her bir kisiden yurutse milyarlar ............
Eskiden annemin samsungun eski telefonlarindan vardi sonra hoporler bozuldu servise verdi babam adamlar bir turlu vermedi babam pes etti o gundur bu gundur telefoncu alinin yanindan gecmeyiz ablam bir de ordan telefon alirya[emoji38]

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Abi sen baya süründün buralarda :( keşke ben olsam :D
ya konu benimle de alakalı değil, prosedür gereği yasakmış bende bilmiyordum paylaştım.Konu silindi ama hala internete yazınca ilk olarak SDN forum başlığı çıkıyor.Tamamen kaldırılması gerekiyor.Proje sıkıntıya girer yoksa :unsure:

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
ya konu benimle de alakalı değil, prosedür gereği yasakmış bende bilmiyordum paylaştım.Konu silindi ama hala internete yazınca ilk olarak SDN forum başlığı çıkıyor.Tamamen kaldırılması gerekiyor.Proje sıkıntıya girer yoksa :unsure:

Konu google önbelleğine alınmış. Biz silsek bile çıkıyor. Ek olarak şu an üye olanlar konuyu görebiliyor mu? Geçersiz komut gibi bir hata vermesi lazım konuya girenlere.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Konu google önbelleğine alınmış. Biz silsek bile çıkıyor. Ek olarak şu an üye olanlar konuyu görebiliyor mu? Geçersiz komut gibi bir hata vermesi lazım konuya girenlere.
evet konu gözükmüyor ama işte google'da çıkıyor.Çözümü yok mudur acaba ?

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Konu ne bu kadar önemli?
liseler arası Tübitak yarışması.Bizim okulumuzda yarışmaya bir anketle katılıyordu "AH Sosyal Medya" . Sosyal medyanın liseli gençler üzerindeki etkisini araştırıyoruz.Bende ankete daha çok kişi ulaşması için forumumuzda paylaştım.Ama Projeyi yürüyen bilgisayar hocamız kurallara aykırı olduğunu söyledi.Bende rawkid'den rica ettim konuyu sildi.Ama google'de hala ilk sırada çıkıyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Google'a konunun linkini gönderdim. Ama önbellekten silerler mi bilemem. Beklemek lazım.
Kusura bakmayın sizi de yoruyorum ama benimle alakalı değil :rolleyes:

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
[video=youtube;Pa_TdHYprME]https://www.youtube.com/watch?v=Pa_TdHYprME[/video]

Şu şans gerçek hayatta da olsa :D

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Yine deprem oldu. (Bursa / Gemlik' teyim). Hep gece PC başındayken yakalıyor.

Allah her türlü afetlerden vatanımızı milletimizi korusun.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Tam Eskişehir'de olduğum zamana denk geldi.

e36fe7e7aa37c3299d39f9147ee99972.jpg

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Gencler tap titans bagimlilik yapiyo sakın başlamayın.(şaka şaka hemen indirin süper :D )

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Valla hic sorma hayatimin hatasini yaptim galiba :D Okulu birakiyorum ben. (Şaka bir yana ben böyle bağımlı olmamıştım)

Telefonun arkası kavisli dokunurken çok sallanıyor tel gittim kılıfı taktım sallanmasın tel diye tam parmak kası yapmak için be :laugh:

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Telefonun arkası kavisli dokunurken çok sallanıyor tel gittim kılıfı taktım sallanmasın tel diye tam parmak kası yapmak için be [emoji23]
Ciddi anlamda kas yapar bu.Gunluk hayatta parmak kasi var mi ya da bir faydasi var mi bilmem.Ama kesinlikle parmaklarinizi daha hizli hareket etmej icin birebir etkili :D

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ciddi anlamda kas yapar bu.Gunluk hayatta parmak kasi var mi ya da bir faydasi var mi bilmem.Ama kesinlikle parmaklarinizi daha hizli hareket etmej icin birebir etkili :D

Yandaki adamları güçlendiriyorum sadece paraları topluyorum boos gelene kadar kendimi yoramam.:laugh:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...