Dışarda kaldım 3 hafta önce. Arkadaş açtı kartla. Ben de öğrenmiş oldum.Kapı mı açıyon![]()

[MENTION=78560]Kör Cerrah[/MENTION] Çok soğuk göremediğim için o işlevsellik hakkında bilgim yoktu.

Dışarda kaldım 3 hafta önce. Arkadaş açtı kartla. Ben de öğrenmiş oldum.Kapı mı açıyon![]()
Sıcak suyu dök sonra çek çek ile tek çekmeye bütün buzlar iniyor@Meridian genellikle kış aylarında araç camı kazıyıcı olarak çok iyi kullanılıyor..![]()
Neden acabaMobil veri mevcut ancak evde çekmiyor telefon dahi zor çekiyor![]()
Sakin ol şampanya [emoji41]Forumun altını üstüne getiresim var bugün![]()
Boluya yagiyorEvet buraya da sulu kar yağdı
NormalBoluya yagiyor
Sabah yagsin kar diye yalvariyodum [emoji4]Normal![]()
Bendensin, kar yağınca hep geçen seneki far cry 4 maceram geliyor aklıma :/Sabah yagsin kar diye yalvariyodum [emoji4]
Az yagiyor gene yagsin tatil olsunBendensin, kar yağınca hep geçen seneki far cry 4 maceram geliyor aklıma :/
Bakalım bu sene Hüseyin Avni COŞ'acakmıAz yagiyor gene yagsin tatil olsun
Mtk işlemcide yönergelere göre yedek almıştım lazım olur diye ama hiç geri yüklemedim
İşlemci qualcomm mu mtk mı ?
Evin upload hizi ne dusukmus 20 dk oldu artik vakitte doluyor iptal ettim gittiBakalım bu sene Hüseyin Avni COŞ'acakmı![]()
Forumun altını üstüne getiresim var bugün![]()
Altına üstüne getiricem diyince aklıma şu geldi moderatörleri üye üyeleri moderatör mü yapacaksınAhahah . Yok direkt üyeleri yer değiştiricem bu sefer![]()
![]()
6.0 olan mi 6.0.1 olan mi ? (Vurmayın tamam)Evde mashmellow buldum. Şuan benden mutlusu yok. :mrgreen:
efs backup adlı uygulama yı indirdim işlemci Cortex A9![]()
Orasi neresi baz istanyonsuz bi yerde olsaydim cildirirdim [emoji3]Baz istasyonu yok![]()
Ağladım delice.6.0 olan mi 6.0.1 olan mi ? (Vurmayın tamam)
İlginiz için teşekkür ederim hallettimÜzgünüm , bilgim yok
Yer değiştirelim derdim de, modlukla uğraşamam şimdi. [emoji4]Ahahah . Yok direkt üyeleri yer değiştiricem bu sefer![]()
![]()
SelamSelamlar...