- Reaksiyon puanı
- 2,148
witcher 3 sıkıyor bazen, RPG bana göre değil ya
Bende cs go aldım o iniyor tam da denk geldi iyi imi![]()
Hayırlısı be abiBende arkadaşım üzerinden company of heroes tales of valor alacaktım alamadım ne güzel 7.50 tl olmuştu online oynicam diye seviniyordum birdahaki indirimlere kaldı artık
http://youtu.be/JbSB3ZRZfT0
Gitardan o sesi nasıl çıkarıyor anlamadım. O nasıl gitar çalmak. Diğer kız zaten....
İzlerken gülmekten öldüm.
rom yüklerken gaps paketini yüklemesem daha sonra google play store un apk sını yüklesem olmaz mı?
Arkadaşlar modaratörlüğü bıraktım, iş sebebiyle zaman ayıramadığım için. Benim yerimi alıcak şanslı arkadaşa şimdiden teşekkürler. Forumda çok aktif olamayacam belkide hiç gibi![]()
Herkese iyi akşamlar...
Arkadaşlar modaratörlüğü bıraktım, iş sebebiyle zaman ayıramadığım için. Benim yerimi alıcak şanslı arkadaşa şimdiden teşekkürler. Forumda çok aktif olamayacam belkide hiç gibi![]()
Herkese iyi akşamlar...
Abi biliyoruz seni biz rahat ol istediğin zaman gir istediğin zaman çıkArkadaşlar modaratörlüğü bıraktım, iş sebebiyle zaman ayıramadığım için. Benim yerimi alıcak şanslı arkadaşa şimdiden teşekkürler. Forumda çok aktif olamayacam belkide hiç gibi![]()
Herkese iyi akşamlar...
Herkese iyi akşamlar...
Abi senin yüzün bu aletler yüzünden ne zaman güldü bir aralar dark evopad 7220 mi öyle bir şey vardıbaşarılar demek benim hdd seni özlediğinden mortladı...
yedek hdd var onda şuan...
Ekli dosyayı görüntüle 14682Ekli dosyayı görüntüle 14682Ekli dosyayı görüntüle 14683![]()
Abi senin yüzün bu aletler yüzünden ne zaman güldü bir aralar dark evopad 7220 mi öyle bir şey vardı![]()
İs bitmiyor desenedark evopad 3g m7220 duruyor faal hdd'yi sıfırlamam gerek.
İs bitmiyor deseneyalnız 5 aydır iyi hatırladım ismini tabletin
usb girişi ne uğraştırmıştı seni
![]()
Sen imei yedeği aldın mı bu konu da var mı bilginDenemiştim Apk kurulamadı hatası veriyor![]()
Biraz araştır içinde sadece google play olan gapss paketleri var open gapss mini gibi
3gb hdd var lakin uzaktan erişim için bulut hizmeti iyi oluyor Dropbox tan onedrive ye geçtim mobil uygulaması idare eder ama web sürümü kesinlikle kötü.Ben sevmiyorum onu ya alın 1 tb disk![]()
Mobil veri
Tasinabilir wifi alani
Forumun altını üstüne getiresim var bugün![]()
Aklıma geldi. Siz siz olun son kullanım tarihi bitmiş kartınızı atmayın. Cüzdanınızda en azından bir tane bulunsun. Bazem hayat kurtarabiliyor.
Sen imei yedeği aldın mı bu konu da var mı bilgin