Hocam o dediğiniz power Of butonu telefonu kapatıyor yani o butonla telefonu kapatıp normal yoldan açmam gerekBatarya mı[emoji3]
Hocam o dediğiniz power Of butonu telefonu kapatıyor yani o butonla telefonu kapatıp normal yoldan açmam gerekBatarya mı[emoji3]
Hocam o dediğiniz power Of butonu telefonu kapatıyor yani o butonla telefonu kapatıp normal yoldan açmam gerek
eminsin mi? neyse artık kapatıp açtıkPardon. O bölümde reboot systema basıcaksınız sanırım.
eminsin mi? neyse artık kapatıp açtık![]()
[MENTION=427613]Goksky[/MENTION] çakma çıkmaz herhalde. Ne yapsak?
Sanmıyorum. Benim S6'nın iadesinde falan problem çıkarmadılar hiç. Eski bir kuruluş zaten. Çakması mı var zaten[emoji3]
Benim yorumum şu oldu. Adamlar baktı biz bu ürünü 5000₺'den Apple Store varken satamayız.
Sizin dediğiniz de olabilir. Vatan bilgisayar Türkiye'de en uygun fiyata satan teknoloji marketi. Macbooklarda ram takviyesine gerek var mı sizce?
stoklarında vardır ondan ucuz sen aldıktan sonra döşeme olucak kaçırma.
Tavsiye derken kaç gb?
8 ken 16 ya çıkarmaya
Ben aldıktan sonra döşeme olcak derken? Bana mı?
Gerek yok bence. Zaten örneğin MacBook Air'da normal kullanım için 4gb bile yetiyor. 8gb da profesyonel işlerde yeterli gibi.
Apple'ın güzel yanı bu işte. Hep yazılım. Artık windows laptop alınsa 12 gb ramin altında olmaması gerekir profesyonel işler için. Sizinki de 8 gb sanırım.
15" olduğu için 16.
Ben aldıktan sonra döşeme olcak derken? Bana mı?
açtım MTU'yu, bugün bunların bitmesi lazım
![]()
İnşallah ama bunları mtu bile kurtarmaz.
Earpods tan bass çıkmıyor hocam bu nasıl kulaklık ya millet övüyor ama ses kalitesi de hiç iyi değil bence.