CS:GO almıştım ya, iptal edip paramı geri aldım. Ne gereksiz bir oyunmuş öyle.![]()
Cidden sevmediniz mi hani ben 1.6 oynadım senelerce bıkmadan ama bana fena değil gibi geldi değişik bir tarzı var
CS:GO almıştım ya, iptal edip paramı geri aldım. Ne gereksiz bir oyunmuş öyle.![]()
Hayırlısı olsun.CS:GO almıştım ya, iptal edip paramı geri aldım. Ne gereksiz bir oyunmuş öyle.![]()
1.6 daha iyi bana göre. Cidden 1 saat oynadım ve beğenmedim.Hayırlısı olsun.
Ben hayatımda hiç 1.6 oynamadım.Cs:Go'ya da almam gözüylr bakıyordum. Ama sonra aldım ve bayaa bayaa sardı oyun.![]()
Bilemem orasını ben hiç sevmedim. Belki de BF den sonra çok boş geldi.Cidden sevmediniz mi hani ben 1.6 oynadım senelerce bıkmadan ama bana fena değil gibi geldi değişik bir tarzı var
Evet ekranı komple kapatıyor ve yanıyorSonu var mı bilmiyorum, bekleyemedim.![]()
Csgo da indirim haftası oyuna girmezseniz oyun sarıyor indirim haftası hile kaynıyor oyun ilk aldığımdan beri 2. Defa bu hafta başladım sarıyor baya![]()
Hocam gayet güzel bencede bu hile olayı steamda nasıl yapılıyor
Evet varSonu var mı bilmiyorum, bekleyemedim.![]()
kısmen var ''photomath'' sorunun resmini çekiyorsun cevabı söylüyor!Bir progam olsa matematik sorularini cozse anlayamadigim sorularin nasil yapildigina baksam ne guzel olurdu
Bir progam olsa matematik sorularini cozse anlayamadigim sorularin nasil yapildigina baksam ne guzel olurdu
1 saat nedir yahu fizik motoruna alışmak zaman alır ben ilk zamanlar önümü göremiyordum, şöyle 2 gün dm at beğenmezsen oynama 700 k oyuncusu var sonuçta turnuvalarda 1.000.000 anlık oyun içi izleyici oluyor twitch falan hiç girmiyorum.1.6 daha iyi bana göre. Cidden 1 saat oynadım ve beğenmedim.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bilemem orasını ben hiç sevmedim. Belki de BF den sonra çok boş geldi.
Arkadaşlar telefonu formatladım da. Bazı fotoğraflarım var. Linux kullanıyorum. O yüzden atamıyorum. FTP tarzı uygulama yüklü. Öyle atmam güvenli olur mu?
olur ama önce bi test et yedeklemiş mi diye işini garantiye al..
tmm ozaman sıkıntı yok. illa da içim rahat olsun diyorsan bi yere indir 2. yedekleme yapmış olursunOnda problem yok. FileApp diye uygulama. FTP server kuruyor ondan şifreli rar yapıp attım.
700k oyuncusu var diye beğenmek zorunda mıyım? Ben şahsi olarak beğenmediğimi belirttim.1 saat nedir yahu fizik motoruna alışmak zaman alır ben ilk zamanlar önümü göremiyordum, şöyle 2 gün dm at beğenmezsen oynama 700 k oyuncusu var sonuçta turnuvalarda 1.000.000 anlık oyun içi izleyici oluyor twitch falan hiç girmiyorum.