- Reaksiyon puanı
- 16,128
Bir ara forumda beğen butonu vardı ne oldu ona![]()
askere gitti uzun dönem...
Bir ara forumda beğen butonu vardı ne oldu ona![]()
Tapatalkta var normal sitede yok bem bi seni begeniyim [emoji4]Bir ara forumda beğen butonu vardı ne oldu ona![]()
Deney yaparken işlemciyi yakıyorduk.
İşlemciyi tam yükte soğutmasam ne olur testi mi?
Adamlar azot soğutma ile core 2 Duo yu 5.2 Ghz a çıkardılar ama azot soğutma düşün saniye başına yenileme ile...Deney yaparken işlemciyi yakıyorduk.
İnşallah abimsen sakarya da hangi semttesin?
SAÜ candirEv serdivan arabacıalanı okul saü
SAÜ candirOlurda karşılaşırsak :R
Burda kiytirik ortaokul serüveni var abProfil resmi yok ama beni tanıman kolay. Beyaz saçlı , kilolu ve gözlüklü birisini görürsen büyük ihtimal o benimdir [emoji1]
Senin hangi okul ?
Burda kiytirik ortaokul serüveni var abaykut yiğit Karaman da
![]()
Cunku araniza ben katildim[emoji2] [emoji12]Ula yaz tatilinde buralar çöldü yazılı çalışdığım akşam şen şakrak![]()
Oo tesisLiseyi tesiş te okumuştum az da olsa bilirim karamanı [emoji4]
Windows 10'un yeni yapısında eski keyleri kabul ediyor. Harika.
Win10 yükleme konusunda çok kararsızım.
Arkadaşlarım yükseltme olarak değil de sıfırdan kurulum yap diyor.
Oyunları tekrar yüklemek veya yedeğe almak gözümde büyüyor. :sleep:
Sıfırdan kur derim abi ikisinide yaptım sıfır candirWin10 yükleme konusunda çok kararsızım.
Arkadaşlarım yükseltme olarak değil de sıfırdan kurulum yap diyor.
Oyunları tekrar yüklemek veya yedeğe almak gözümde büyüyor. [emoji99]
Bende parallels desktop ile kullanıyorum memnunum.
Şuan ne kadar takmasak da fazla olaylar çok karışık yav. Sabah kalk İstanbul yok ankara yok. Ülke elden gitti. Çok kafa tutuyor bizimkiler.Kuzey Kore başkanı Kim Jong-un, Rus uçağının Türkiye tarafından düşürülmesinden sonra Türkiyeyi atom bombasıyla tehdit etti. Eğer Suriyeyi bombalarsa, Türkiyeyi atom bombasıyla yeryüzünden silerim dedi.
![]()
Beyler yarın uyanınca bombalanmayalım bu nedir böyle? her yerden bir şeyler geliyor...
Kuzey Kore başkanı Kim Jong-un, Rus uçağının Türkiye tarafından düşürülmesinden sonra Türkiyeyi atom bombasıyla tehdit etti. Eğer Suriyeyi bombalarsa, Türkiyeyi atom bombasıyla yeryüzünden silerim dedi.
![]()
Beyler yarın uyanınca bombalanmayalım bu nedir böyle? her yerden bir şeyler geliyor...
Kardesim şahsi görüşüm bunlae avrupa haksiz yere özür dilersen bunlar bi daha yaparlar dik durcan ki karsindaki kendinin insan oldugunu anliycak Bide biz türküz asla haksiz yere eğilmeyiz suan ne atatürk ne menderes ne erbakan nede arpaslan türkeş hicbiri eminim avrupadan ozur dilemez bunlarin hepsi serefli liderler bu liste uzar giderŞuan ne kadar takmasak da fazla olaylar çok karışık yav. Sabah kalk İstanbul yok ankara yok. Ülke elden gitti. Çok kafa tutuyor bizimkiler.
Kardeşim orası öyle de çok kafa tutmamak lazım durum ortada ha biz aslan gibi çarpışırız bişey olursa dik durmak direk ama çok ta dayatmamak lazım.Kardesim şahsi görüşüm bunlae avrupa haksiz yere özür dilersen bunlar bi daha yaparlar dik durcan ki karsindaki kendinin insan oldugunu anliycak Bide biz türküz asla haksiz yere eğilmeyiz suan ne atatürk ne menderes ne erbakan nede arpaslan türkeş hicbiri eminim avrupadan ozur dilemez bunlarin hepsi serefli liderler bu liste uzar gider
bide şu var savasa girilmez niyemi daha amerikayla rusya savasa girmedi suanki devletler arasinda aralarinin en bozuk oldugu 2 devlet bu yillardir boyle turkiyeyle rusya arasinda hep biyle sorunlar oldu en fazla soguk savasa girildi