Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Evet kardeşimYok anlamam kardeşim. Dediğini anlamamıştım. Katsayısına göre söylüyormuşsun.

Evet kardeşimYok anlamam kardeşim. Dediğini anlamamıştım. Katsayısına göre söylüyormuşsun.
Babam hayatı görünce benim iyi olmamı istiyor haklı da![]()
Abi öyle de, kişilik bir yana o bir yana0 hatası olup ta kişiliği olmayanlar var hatası olupta kişilikli olmak daha iyidir.
Haklısın, babam beni dövmedi bir şey yapmadı yanlış anlaşılmasın. Sadece kızdı hayat zor hayat kolay değil diye..benim çocuğum puanlardan daha önemli olurdu.
Babam bana kiyar puanlara kiyamazdi adam dusuk olunca alev cikiyo adamdan[emoji4]benim çocuğum puanlardan daha önemli olurdu.
Aynı benim babam demeyeyim ama 90'ın altında not aldığım zaman çok kızıyor fena kızıyor nasıl yaptın nerede yanlış yaptın deyi..Babam bana kiyar puanlara kiyamazdi adam dusuk olunca alev cikiyo adamdan[emoji4]
Babam fena adam haylen soruyor neyi yanlis yaptin diye 9 gun olduAynı benim babam demeyeyim ama 90'ın altında not aldığım zaman çok kızıyor fena kızıyor nasıl yaptın nerede yanlış yaptın deyi..
AynenBabam fena adam haylen soruyor neyi yanlis yaptin diye 9 gun oldu
Iste asil babalik bu benim babamda boyleydi ama sonunda kazandim Konyada sahinlerin arakasina yazarlar"babam saolsun"Babam fena adam haylen soruyor neyi yanlis yaptin diye 9 gun oldu
Gerci babadan azari isitmesek bemdede gevseme sorunu var[emoji4]Iste baba asil babalik bu benim babamda boyleydi ama sonunda kazandim Konyada sahinlerin arakasina yazarlar"babam saolsun"![]()
AynenGerci babadan azari isitmesek bemdede gevseme sorunu var[emoji4]
Bu gevseme sendede mi var [emoji4]
Gitarı fena çalarım bu arada can abi![]()
Evet abi sanaBana mı dedin ?
Yok mu bir video ses kaydı dinleyelim ?
Evet abi sanahiç yok ya
olursa imkan atarım
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 14578
Problem çıkmaz umarım.
Cikti bileEkli dosyayı görüntüle 14578
Problem çıkmaz umarım.
İnşallah abimBir gün dinlemek nasip olur inşallah [emoji4]
Tapatalk ta varBir ara forumda beğen butonu vardı ne oldu ona![]()
Ula yaz tatilinde buralar çöldü yazılı çalışdığım akşam şen şakrak![]()