Kor cerrah avatarin beni korkutuyor bildirim olarak gorunce[emoji4]Tamamdır akşama bakacağım, Kredi kartının puanları ile alınabiliyor mu acep.[MENTION=312196]scorpion[/MENTION] [MENTION=385184]rawkid[/MENTION]
Soyle ilginc adlari nerden buluyonuz [MENTION=140474]kor[/MENTION] cerrah [emoji4]Korkmana gerek yok, ısırmaz. [MENTION=470546]umut erdem[/MENTION]
Profiline girip oradan nick değiştirme bölümü var onu bulup 1 kereligine degistirebiliyorsun.Ben direk kendi adimi yazdim olmadi bide konyanin plakasini ekledim![]()
Pc den siteye gir uye kontrol paneline profili duzenle bas ad degistir cikacak sadece 1 kez degisiyo bem denemedimValla ben nick degistirmek istiyorum ama degismiyor heralde
Cogu kullanicinin 500 mesaji var zaten sıkınti yaratmazKullanıcı adı değiştirmeniz için 500 mesajınızın olması lazım.
[MENTION=474147]42Musa42sen[/MENTION] 200 mesajı var.Cogu kullanicinin 500 mesaji var zaten sıkınti yaratmaz
Benim burdaki 2. Yada3. Haftam oldugu icin daha 250 varCogu kullanicinin 500 mesaji var zaten sıkınti yaratmaz
Bem 1.5 ayda ulastim 250 ye sen nasil oyle uctunBenim burdaki 2. Yada3. Haftam oldugu icin daha 250 var
Abi ben bu tespiti yapanin ... diye basliycaktimda son anda vaz gectim1:29
illuminati hahaha![]()
Kisa zamanda ulasir 500 e[MENTION=474147]42Musa42sen[/MENTION] 200 mesajı var.
Kardesim goruyorsun isteBem 1.5 ayda ulastim 250 ye sen nasil oyle uctun
Kardeşim apple o parayi toplu aliyor (cihazı alirken)Apple 2 aydır Evernote premium'un parasını almıyor.
Çıktım sınavdan. Bugün olandan ya ful ya 1 yanlış bekliyorum.
Geçmiş olsun.
TebriklerÇıktım sınavdan. Bugün olandan ya ful ya 1 yanlış bekliyorum.
Goksky tahminim dorumydudin ve inkilab en zoruydu demi
![]()
Gecmis olsun[emoji4]Çıktım sınavdan. Bugün olandan ya ful ya 1 yanlış bekliyorum.
Gorusuruz knk[emoji41]Ben kaçtim gencler![]()