Starbowl
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 260
Ya şaka maka hala daha forumda nükleer çalışmalar bitmedi...
Kökünden mi değiştiriyorlar ne yapıyorlar ya?
Ya şaka maka hala daha forumda nükleer çalışmalar bitmedi...
Kokunden degistiriyolar galiba [emoji4]Kökünden mi değiştiriyorlar ne yapıyorlar ya?
Konun bugune gelmis vaybe sayfalarca yorumO an için ne söylemek istiyorsanız tam buraya yazın
Bu bir kelimede olabilir uzun bir cümlede olabilir içinizi dökün rahatlayın amaç bu
Edit : Oyun oynamıyoruz aloo![]()
evet şimdi başlıyoruz..
[MENTION=385184]mic check[/MENTION] kart babamın adına ama ben kullanıyorum, ben gitsem verirler mi?
vermezler kimlik istiyorlar hat sahibini istiyorlar ahret soruları var online işlemden al kurye getiriyor.
TeşekkürlerBabama diyeyim de getirtsin lazım olur...
4g hatta 1gb net veriyomus ya oyuzden bem simdi alayimmi yani [emoji4]
Uyumsuz telefon s3 mini ama aliyimmi bilemedim s 3 mini ama birde internet paketini 4 g icin vermesinAlabilirsin sorun olacağını sanmıyorum![]()
ben pazartesi gidip denicem kız ama beyfendi o gt-s5360 da 4,5g yok ki diyecek yoksa sim'i verecek göreceğim gene 128Kb alıcam.
Bi sey sorcam simdiki hatti alali 3 yil oldu bu hattin 4.5 g ye uyumlumu uyumsuzmu nerden anlayabilirim [emoji56]Alabilirsin sorun olacağını sanmıyorum![]()
Bi sey sorcam simdiki hatti alali 3 yil oldu bu hattin 4.5 g ye uyumlumu uyumsuzmu nerden anlayabilirim [emoji56]
Kitap sıkıcıdir baska bir kitap dene10 dakika kitap okuyayım diyorum 10 dakika olmadan bunalım geliyor
Iyi uyumsuz artik bedava internet icin yarin turcelle kosuyum babamlahttps://m.turkcell.com.tr/tr/4-5g?place=banner-2
Buradan numaranız ile kontrol edebilirsiniz. Büyük ihtimalle uyumsuz.
Hocam 128 alamıyorsun çünkü yok.
Iyi uyumsuz artik bedava internet icin yarin turcelle kosuyum babamla
Bunu babamla konusayim [emoji4]Senin korkun 1gb internetini sadece 4g olduğu yerde ve ya 4g uyumlu telefonda kullanmak
Öyle bir şey olamaz şuan bile her yerde 3g çekmiyor 2g oluyor sen kartı alınca gelen interneti istrsen 4g şebekesinde kullan istersen 3g isterden 2g de kullan telefonunun 4g desteklememeside sorun olmaz yine paketi kullanabilirsin
Ama paketin süresi hakkında bilgim yok 1 ay falansa bu ay kullanırsın 4g nisanda gelecek
128 kb isi yalan 64 de de 3g sorunsuz calisiyo [emoji4]3g daha iyi oluyor diye düzgün çalışan 64Kb simi 128Kb'a boşuna geçirdim 16liram ve o zaman akıllı uslu çalışan ch@t527'im boşuna mort oldu sim kilidi unuttum hatırlaması daha zor sıfırlama kodunu yanlış sim ile girdim ve imei uçtu 128Kb yoksa saçma oluryani 3gnin en verimli kullanımı için 128Kb sim gerekir hikayesi masal...
Acaba bu forumda üye olup "Shift Delete" nin ne olduğunu bilmeyen var mı?![]()
Niye bulamasın?burayı bulamazdı ki...
adresi yazamazsa bulamaz...Niye bulamasın?
Ben buraya üye olduğumda Shift Delete'nin ne olduğunu bilmiyordum. Tuş kombinasyonundan bahsediyorum.adresi yazamazsa bulamaz...
bilmeyene adresi söyledim yazamadı google bile yazamıyordu zaten...