Meridian
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 765
Oyun Cafe'ye bakmak lazım.Nerede demişim onu ya
Oyun Cafe'ye bakmak lazım.Nerede demişim onu ya
yeni konu acinca kimse bana bakmiyo cok az kisi neden beni sevmedinizmi
[video=youtube;7cSudpyEU9w]https://www.youtube.com/watch?v=7cSudpyEU9w[/video]
12 kasım'da yayınlanacakmış klip. 19 gün nasıl geçecek yav :glare:
Tutup yanaklarini isiracan
Begee ile yaptıkları benim hoşuma gitmiyor pesimist ep 7 falan bir albüm çıkarsa da alsak.
Kayda değer konular açtığın zaman bakarlar merak etme.yeni konu acinca kimse bana bakmiyo cok az kisi neden beni sevmedinizmi
mic check bunu beğendi..
Abrakadabra şarkısı geçen yaz tuttu bence bu şarkı da çok güzel olucak. Yeni albüm gelecek zaten. Hemde eski tarzıyla. Gerçekten çok merak ediyorum. Yaz ayında yaptığı bir ropörtajda bir pesimistin gözyaşları zamanını yaşıyorum demişti. Ayrıca son zamanlarda tarzıda çok değişti. 2003-2005 yıllarında ki sagoya döndü yavaş yavaş.
Birde Pesimist ep değilde normal albüm gelecek büyük ihtimal. Hatta ihtimal değil kesin
Bu sene farkına vardığım en güzel şeylerden biri de dershanesiz cumartesilerin çekiciliği. :lol:
Bu da gelir bu da geçer.Cumartesi okul var bize [emoji55]
Kullandikca catlayan bir telefon ekranina sahibim.
Benimkide kullandikca dokunma hassasliyi azaliyoKullandikca catlayan bir telefon ekranina sahibim.
Kardes kalbimi yansıttın vallaha 1 oyun indiriyorum 2 3 yayın izliyorum bi bakmışım 3 Mbit.."Türksat 4b fırlatıldı, net ucuzlayacak hatta bedava oalcak, internet hızlanacak"
Güzel de sen bana AKK dan haber ver. AKK kalkmadıktan sonra hız 100 mbit olsa ne olmasa ne. 2 oyun indirecez gene 3 mbit e mahkum kalacaz.
AKK bitti roket servisini de kullandım 3Mbps ile idare ediyorum ve daha 1 hafta var sıfırlanmasına, bakın bu dramdır.
biz bunu yapıyoruz da her arkadaş 50 TL atıyor ve sıralı şekilde 2 hafta da bir para el değiştiriyor.sistem çok iyi.Arkadaşlar yardımlaşma derneği falan kursak fena olmaz şu sıra 120-130 lira paraya ihtiyacım var Babamdan istesem evlatlıktan reddeder beni
Kadın dilinde gün oluyor hocam o tek fark para değil altın işliyorbiz bunu yapıyoruz da her arkadaş 50 TL atıyor ve sıralı şekilde 2 hafta da bir para el değiştiriyor.sistem çok iyi.
Cumartesi okul var bize [emoji55]
Nedense her akşam hafif melankolik bir halde oluyorum.