rawkid
Dekan
Şuan Cs'deyim 96-98 ping. Hiç bişey açık değil altta.
Benimde cs:go'da ping 100'lere çıkıyor arada. Normalde 30 civarında gezerdi. Oynayamıyorum 2 gündür canımı sıktı iyice.
Şuan Cs'deyim 96-98 ping. Hiç bişey açık değil altta.
Benimde cs:go'da ping 100'lere çıkıyor arada. Normalde 30 civarında gezerdi. Oynayamıyorum 2 gündür canımı sıktı iyice.
Aynen öyle güzel tespitBilmiyorum ama belki fark etmişsindir.
1. sınıf kızlar üst sınıftaki erkeklere , üst sınıftaki erkekler 1.sınıftaki kızlara bakıyor.
Bu da döngü olmuş. Ve kötü etkilenen 1. sınıftaki erkekler oluyor. :hammer:[emoji38]
Biz ne zaman kazandık hocam 4. Sınıf biz olsak 2 ye sararlar :troll:Aynen öyle güzel tespit![]()
Buda güzel tespit ama pozitif olalım lütfen [emoji14]Biz ne zaman kazandık hocam 4. Sınıf biz olsak 2 ye sararlar :troll:
[emoji14] valla öyle de abi anlamıyorlar valla gül gibi çocuğuz... Gidip zuppe insanlarla birlikte oluyorlar.Buda güzel tespit ama pozitif olalım lütfen [emoji14]
Bizden iyisini mi bulcaklar![]()
[emoji14] valla öyle de abi anlamıyorlar valla gül gibi çocuğuz... Gidip zuppe insanlarla birlikte oluyorlar.
Yorumları beğeniyorlar bakıyorum da beğeniler hiç gözükmüyor. Sizde de bu problem var mı?
Ama beğeniler gözükmüyor. Şunlar beğendi diye. Ben takıldım buna.tapatalk'ta var buton onunla beğeniyorlar.
Ama beğeniler gözükmüyor. Şunlar beğendi diye. Ben takıldım buna.
Bende linux kuracaktım ama bizimkiler linux kullanamaz. 2. bir 100gb lık hdd arıyorum (dahili) ona da linux kuracağım. Aynı hdd ye kurunca başlangıçta bizimkiler oraya buraya giriyor başımı ağrıtıyor.tapatalkta da gözükmüyor? pcde gözükmüyor çünkü...
linux mint 17.2 x64 kurdum...
Bende linux kuracaktım ama bizimkiler linux kullanamaz. 2. bir 100gb lık hdd arıyorum (dahili) ona da linux kuracağım. Aynı hdd ye kurunca başlangıçta bizimkiler oraya buraya giriyor başımı ağrıtıyor.
Öncelik olayını yapayım o zaman.xp düşkünü ablam üzerinde deney yaptık ona android 2.2 olan netbook verdik çok sövdü netbooku pardus2008 olan notebook'u kullanıyor sonra ona gnb a1 i3 notebook aldık 8 ile geldi 8.1 yükseldi 10'a yükseldi şimdi gort'un odasında yatıyor sen kur linux min ama ayrı diske grubunu o diske kurarsan F11 boot menüsünden linux yada windows olanı seçer açarsın öncelikli olan hdd de linux mint olsun bozamazlar.
okullardaki wifi'lere bağlanmak isteyen var mı ?
bilmeyenler blogumdan bakabilir, okul interneti gibisi yokBağlıyım zaten. 802.11 Ac hemde.
bilmeyenler blogumdan bakabilir, okul interneti gibisi yok![]()
wifi şifresi ve yeni vpn'i . wifi şifreleri değişti ve eski vpnler çalışmıyor.Neyi bilmeyenler ?
wifi şifresi ve yeni vpn'i . wifi şifreleri değişti ve eski vpnler çalışmıyor.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Süper:w00t::laugh:
![]()
![]()
![]()
- - - Mesaj Güncellendi - - -
![]()
Abi geçmiş olsun eskilerdensinŞaka gibi ya adamın biri gelip bana çarpıyor ve bir bakıyorum G3 tuzla buz olmuş![]()
Abi geçmiş olsun eskilerdensin![]()
Ininal'i hakkında yardım lazım.
Siteden kartı alacağım."Peşin" diye bir seçenek var. O kapıda ödeme mi oluyor ? (özelden yazarsanız sevinirim.) Burayı kirletmeyeyim.
![]()