SmokeXD
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 1,876
[MENTION=385184]mic check[/MENTION] Göreve başladın mı? 
Hayırlı olsun kadıköy abibeyler bu HDD'yi 2. el aldım 165'e iyi almış mıyım? Vatan 383 TL diyor ama ben inanamadım
http://www.vatanbilgisayar.com/35-2tb-barracuda-green-sata-30-64mb-cache-5900rpm-harddisk.html
![]()
Abi tel pc gitti zar zor yazıyorum bu arada kızın "prensibi" yüzünden olmadı kaldık ya ortada :/
Abi öyle de işte zaman geçsin amacımTakma kafaya unutmaya bakÜniversitede bulursun
![]()
Hayırlı olsun kadıköy abi![]()
beğenme düğmesi ne zaman geri gelecek yahu, teşekkürler![]()
Üniversitede ilk sene öyle kız bulmak kolay falan değil. Beklentininz fazla olmasın.Takma kafaya unutmaya bakÜniversitede bulursun
![]()
abi bende suan var ama nasıl ve neden yok beğenme tuşu?
Beğen tuşu sadece Tapatalk'ta aktif.ilginç, bende var dedin diye bi bakayım dedim sorun bende mi diye, tarayıcı falan değiştirdim yine bende yok beğenme kısmı, beğendiğinin bildirimi geldi demin mesela ama göremiyorum
kim ilgileniyordu forumla onu bi etiketleyelim
AbiÜniversitede ilk sene öyle kız bulmak kolay falan değil. Beklentininz fazla olmasın.![]()
Abi [MENTION=2]Troy[/MENTION] bakıyorilginç, bende var dedin diye bi bakayım dedim sorun bende mi diye, tarayıcı falan değiştirdim yine bende yok beğenme kısmı, beğendiğinin bildirimi geldi demin mesela ama göremiyorum
kim ilgileniyordu forumla onu bi etiketleyelim
Heh aynen tapatalk kullanıyorum demekki ondan var :/Beğen tuşu sadece Tapatalk'ta aktif.
Abi @Troy bakıyor
Tapatalkforumu normal mi kullanıyorsun tapatalk mı?
Ben sadece 1 kişiyle çıktım. O da 1 ay sürdü. -_-Abiben 8 senede sadece 2 kere buldum. Hiç hiç kolay değil ya :/ naptin bu arada abi [emoji14]
AbiBen sadece 1 kişiyle çıktım. O da 1 ay sürdü. -_-
Ders sonunda konuşabildim. Ama çok değil.![]()
Abi canın sağolsun uğraşmatapatalktan girip beğeneyim![]()
Oh milletin bölümde kız bol tabi mühendizlikte kız yok hocam bazen düşünüyorum güzel sanatlar falan mı okusaydık [emoji14]
Abi bakan olmadıkça bir ise yaramıyor fen miş anadolu imiş...Oh milletin bölümde kız bol tabi mühendizlikte kız yok hocam bazen düşünüyorum güzel sanatlar falan mı okusaydık [emoji14]
Bizimde fakültede yok ama kampüste dolu tabiBen fen fakültesindeyim.Edebiyat fakultesi ile binalar dip dibe. Ohhh![]()
![]()
Ama bakan yok [emoji14]
Bizimde fakültede yok ama kampüste dolu tabiilk sene böyle geçsin bakalım 2. Sene ot gibi oturmayalımda
![]()
Online oyunlarda son 2 gündür ping sorunu yaşıyorum sizde de varmı bu olay?