Virility
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 119
Avea kadar lanet bir operatör var mı acaba bu nasıl hız yav full çeksede aynı çekmesede aynı..
Avea kadar lanet bir operatör var mı acaba bu nasıl hız yav full çeksede aynı çekmesede aynı..
Abi kıza açıldım, kızın haberi yok arkadaş uğraşıyor yapmaya, ulan dakka 1 fail 1 şansa bak ya :/
Abi teog 8. Sınıf [emoji14]Sınıf neydi ?
Hele hele şu sosluları...Bu soyulmuş tuzlu fıstıklarda kesin bir madde var bağımlılık yapıyor. Çekirdek gibi , hastalık resmen.![]()
Hele hele şu sosluları...![]()
Üç tabak çok olmuş yaYeminlen üçüncü tabak bitti, zaten paketin yarısını kuşa kaptırdık. Eşşolusu benden önce dalıyor tabağa![]()
![]()
Global elite vs silverAga bu nedir yaaa..
Yok artık![]()
![]()
[FACEBOOK]https://www.facebook.com/Wizkid212/videos/843532372387782/[/FACEBOOK]
Ben facede yazıyorum birine adam çevirimdisi oluyor özellikle de kızlar sonra neden insanları sevmiyorum oluyorMesajıma bir kere cevap veren ikinciye cavap vermiyor. Bu nasıl bir yalnızlıktır
Hepsi birbirinden garip ya.Ben facede yazıyorum birine adam çevirimdisi oluyor özellikle de kızlar sonra neden insanları sevmiyorum oluyor![]()
Öyle insanları zamanında listemden direk sildim ben. Dışarıda görürsem merhaba merhaba. Karşı taraf nasıl davranırsa aynı şekil davranıyorum.Hepsi birbirinden garip ya.![]()
Önce hayırdır?selam, varsa bir hayırlı olsun alırım![]()
selam, varsa bir hayırlı olsun alırım![]()
Bu soyulmuş tuzlu fıstıklarda kesin bir madde var bağımlılık yapıyor. Çekirdek gibi , hastalık resmen.![]()
Doğuş'un çıkarmış olduğu patates cipslerini tavsiye ederim. Ketçaplı olan efsane. Geçen akşam Migrosta denk geldim.. Sanırım bir ara koli ile alabilirim..![]()
beyler bu HDD'yi 2. el aldım 165'e iyi almış mıyım? Vatan 383 TL diyor ama ben inanamadım
Seagate 3.5" 2TB Barracuda Green Sata 3.0 64MB Cache 5900Rpm Harddisk - Vatan Bilgisayar
![]()
hayırlı olsun güle güle kullan.