Lazzz
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 3,278
Bugün İstanbulda resmen yanıyor.ekimin ortasında aşırı sıcaktan terlemek.
"Adana'da hava durumu diye bir şey yoktur. Bi durum varsa hava ona göre şekillenir."
![]()
Bugün İstanbulda resmen yanıyor.ekimin ortasında aşırı sıcaktan terlemek.
"Adana'da hava durumu diye bir şey yoktur. Bi durum varsa hava ona göre şekillenir."
![]()
Herkes İngilizce bilmek zorunda değil. İstedikleri gibi de okurlar bence. Sen biraz ayrıntıcısın sanırım.Ondan bu kadar dikkat ediyordun. Elbet senin de yanlış telaffuz ettiğin kelimeler vardır.iOS'e "ayos" diyenlere sinir oluyorum ya. Hayır, yani hiç mi görmediniz bir videoda falan "ayoes" diye okunduğunu. Oha Diyorumda'da "ayos" diye okuyorlar, bir yumruk atasım geliyor ya.
Evet bende bir cahil olarak ios u ayos iphone u aypon diye okuyup yazıyorum zoruna giden herkes bir yumruk da bana atabilir.iOS'e "ayos" diyenlere sinir oluyorum ya. Hayır, yani hiç mi görmediniz bir videoda falan "ayoes" diye okunduğunu. Oha Diyorumda'da "ayos" diye okuyorlar, bir yumruk atasım geliyor ya.
Ben sadece sinir oluyorum, yumruk atasım geliyor dedim. Tabiki, yani doğal olarak benimde yanlış telaffuz sözcükler var. İsteyen her türlü telaffuz eder, o atrı konu.Herkes İngilizce bilmek zorunda değil. İstedikleri gibi de okurlar bence. Sen biraz ayrıntıcısın sanırım.Ondan bu kadar dikkat ediyordun. Elbet senin de yanlış telaffuz ettiğin kelimeler vardır.
Ben sadece sinir oluyorum, yumruk atasım geliyor dedim. Tabiki, yani doğal olarak benimde yanlış telaffuz sözcükler var. İsteyen her türlü telaffuz eder, o atrı konu.
[MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION]
Hocam Google Çeviri de iOS diyor?![]()
türkçe konuşunca ios ingilizce ayos diyor xiaomi'yi de şami okuyor gort buna acayip gıcık oluyor.
https://translate.google.com.tr/?hl=tr&tab=mT#en/tr/xiaomi
https://translate.google.com.tr/?hl=tr&tab=mT#en/tr/ios
- - - Mesaj Güncellendi - - -
hala ziyami diyor gört...
Gort ile forum harici ilişkin ne ? Neredeyse her mesajında ismi geçiyor.
Hangi anlamda?Sakarya yanıyor millet
Hangi anlamda?
Ben bir terliyorum bir üşüyorum.Bundan dolayı hasta oldum. "Krdş Buca bura ne beklion."Sıcaktandır sıcaktan. Bugün hava baya sıcak
Abi hava çok sıcak 2 gün önce soguktan hasta oldum uzuluyoz görünceHangi anlamda?
Aynen hocam yakıcı sıcak var burda [emoji14]Sıcaktandır sıcaktan. Bugün hava baya sıcak
Abi hava çok sıcak 2 gün önce soguktan hasta oldum uzuluyoz görünce![]()
Siz siz olun, hasta olmayın.Abi ben de hasta oldum ya
Subliminal mesaj verdin resmen abi [emoji14]Bizim de ofiste bugün 2 kişi saha dışıbiride burnum akıyo diye peçeteyle geziyor.
![]()
Valla denişik bir hava :/Gripler kulübüne beni de yazın.
Sabah mont giyerek çıkılacak bir hava varken öğlen atletle geizlicek bir hava oluyor biz napalım![]()
yapıldı sen kaçırdınBugün yarışma yapılmadı mı yoksa ben mi kaçırdım ?
yapıldı sen kaçırdınben de kaçırdım
![]()