Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
ekimin ortasında aşırı sıcaktan terlemek.

"Adana'da hava durumu diye bir şey yoktur. Bi durum varsa hava ona göre şekillenir."

vRE8P4.png
Bugün İstanbulda resmen yanıyor.

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
iOS'e "ayos" diyenlere sinir oluyorum ya. Hayır, yani hiç mi görmediniz bir videoda falan "ayoes" diye okunduğunu. Oha Diyorumda'da "ayos" diye okuyorlar, bir yumruk atasım geliyor ya.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
iOS'e "ayos" diyenlere sinir oluyorum ya. Hayır, yani hiç mi görmediniz bir videoda falan "ayoes" diye okunduğunu. Oha Diyorumda'da "ayos" diye okuyorlar, bir yumruk atasım geliyor ya.
Herkes İngilizce bilmek zorunda değil. İstedikleri gibi de okurlar bence. Sen biraz ayrıntıcısın sanırım.Ondan bu kadar dikkat ediyordun. Elbet senin de yanlış telaffuz ettiğin kelimeler vardır.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Evet bende bir cahil olarak ios u ayos iphone u aypon diye okuyup yazıyorum zoruna giden herkes bir yumruk da bana atabilir.

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Herkes İngilizce bilmek zorunda değil. İstedikleri gibi de okurlar bence. Sen biraz ayrıntıcısın sanırım.Ondan bu kadar dikkat ediyordun. Elbet senin de yanlış telaffuz ettiğin kelimeler vardır.
Ben sadece sinir oluyorum, yumruk atasım geliyor dedim. Tabiki, yani doğal olarak benimde yanlış telaffuz sözcükler var. İsteyen her türlü telaffuz eder, o atrı konu.
[MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION]
Hocam Google Çeviri de iOS diyor? :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
399
Ben direk Türkçe okuyorum i-os diye ama İngilizce benim de bildiğim ayoes diye okunuyor. Ha ayoes olmus ha ayos olmus bence cok rahatsız eden bir durum yok

Reaksiyon puanı
16,128
Ben sadece sinir oluyorum, yumruk atasım geliyor dedim. Tabiki, yani doğal olarak benimde yanlış telaffuz sözcükler var. İsteyen her türlü telaffuz eder, o atrı konu.
[MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION]
Hocam Google Çeviri de iOS diyor? :D

türkçe konuşunca ios ingilizce ayos diyor xiaomi'yi de şami okuyor gort buna acayip gıcık oluyor.
https://translate.google.com.tr/?hl=tr&tab=mT#en/tr/xiaomi
https://translate.google.com.tr/?hl=tr&tab=mT#en/tr/ios

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hala ziyami diyor gört...

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bizim de ofiste bugün 2 kişi saha dışı :D biride burnum akıyo diye peçeteyle geziyor. :D

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Gripler kulübüne beni de yazın.

Sabah mont giyerek çıkılacak bir hava varken öğlen atletle geizlicek bir hava oluyor biz napalım :D

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Ben de gribim 3-4 gündür. Bir de hasta hasta dersler çekilmiyor.
Üniye geldik hala lisedeki gibi ödev yapıyorum. İşin kötü tarafıda kimya hocası 2 haftadır bir bahaneyle ödevi teslim almıyor ve yeni vereceği ödevle haftaya teslim alacağını söylüyor.

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Bugün yarışma yapılmadı mı yoksa ben mi kaçırdım ?

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Eyy Apple İOS 9'a kötü ettin. Cihaz kasım kasım kasılıyor. Uygulama falan yüklenmiyor sinir krizi geçirecem. Hala 8.4.1'e döndürebiliyor muyuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...