SmokeXD
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 1,876
benim ki 10547'de takıldı kaldı...
Betadan tam sürüme geçmedi mi?
benim ki 10547'de takıldı kaldı...
Betadan tam sürüme geçmedi mi?
Midori :yes:.Format attım başarıyla ama chrome kursam mı yoksa öneriniz var mı?
Opera.Format attım başarıyla ama chrome kursam mı yoksa öneriniz var mı?
Format attım başarıyla ama chrome kursam mı yoksa öneriniz var mı?
Chrome suan en ust düzey browserFormat attım başarıyla ama chrome kursam mı yoksa öneriniz var mı?
Opera benim bilgisayarımda daha hızlı çalışıyor. 8.1'de iken de böyleydi 10'da iken de böyle, tavsiye ederim.Format attım başarıyla ama chrome kursam mı yoksa öneriniz var mı?
ne kadar şanssız birisiyim ya, yaklaşık 2,5 senedir açılamadığım kıza bugün açıldım.Kız daha bugün sevgilisinden ayrılmış :crying:
Aman dikkat et. Sevgilisinden ayrılan kızlar kullanacak birisini arayabilir eski sevgilisine gövde gösterisi yapmak için.ne kadar şanssız birisiyim ya, yaklaşık 2,5 senedir açılamadığım kıza bugün açıldım.Kız daha bugün sevgilisinden ayrılmış :crying:
Abi valla ben yaşadım onu gerçekten dikkat et kardeşim...Aman dikkat et. Sevgilisinden ayrılan kızlar kullanacak birisini arayabilir eski sevgilisine gövde gösterisi yapmak için.
bilmiyordum, önce kızla konuştum sonra sordu "niye bugün" diye."içimden öyle geldi" dedim.Ne kadar mal bir insanım.Şuan ilk şokun etkisinde.Tamamen derslerime odaklanıcam vs. diyor(klasik yaniKeşke açılmasaydınüzüntülü ya sakinleştirmek içn yanaşırdın. Ben daha napacağım bilemiyorum
Kardes fazla kendini vermë de güzel bir dille yapabilirsin işibilmiyordum, önce kızla konuştum sonra sordu "niye bugün" diye."içimden öyle geldi" dedim.Ne kadar mal bir insanım.Şuan ilk şokun etkisinde.Tamamen derslerime odaklanıcam vs. diyor(klasik yani). Nasıl teselli edebilirim ?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Aslında bugün okul çıkışı yüzü gülüyordu ama yalnız kalınca yine o çocuğu düşünmeye başlar heralde.Bu konuşmanın üstüne yarın gidip selam falan veriyim mi yoksa bir hafta falan ortada gözükmeyeyim mi ?
zaten aşk maşk kalmadı 2 yılda.(bilimsel olarak bile süreyi aştım benKardes fazla kendini vermë de güzel bir dille yapabilirsin işi![]()
Abi valla ben yaşadım onu gerçekten dikkat et kardeşim...
Yaş fazla önemli değil sevinceBana da bir arkadaş yapmıştı. Ben de nasıl açılsam diye düşünüyorum. Kız lise 3 [emoji23][emoji23] En azından boy farkı yok[emoji23][emoji23]
Yaş fazla önemli değil sevince![]()
senin yaşlarındaki olaylar zaten rüzgar gibi geçip gidiyor.Hatırlamıyorsun bile, çokta bir önemi yok.Kendinin değerli olduğunu unutma ve rahat ol gözünde büyütme direkt al konuş.Ben öyle yaptım çokta güzel oldu ama ben biraz şansızım.Kıza daha adını bile soramadım. Sevgilisi varsa diye tırsıyorum en iyisi 1-2 yıl daha beklemek gibi duruyor.
senin yaşlarındaki olaylar zaten rüzgar gibi geçip gidiyor.Hatırlamıyorsun bile, çokta bir önemi yok.Kendinin değerli olduğunu unutma ve rahat ol gözünde büyütme direkt al konuş.Ben öyle yaptım çokta güzel oldu ama ben biraz şansızım.
kız eğer seni seviyorsa en ufak bir sıkıntı çıkmaz.Bunu göze almak zorundasın.2 sene sonra gitsen yaş farkı azalmıyor.Git konuş.Kaybedicek birşeyin yokÖyle de yaş farkı 3-4 yaş olunca bir de kızın yanında başkaları da oluyor. Şuanlık zor. Bizim dershanedeki bazı kızlar 17-18 yaşında görseniz 25 yaşında zannedersiniz.
kız eğer seni seviyorsa en ufak bir sıkıntı çıkmaz.Bunu göze almak zorundasın.2 sene sonra gitsen yaş farkı azalmıyor.Git konuş.Kaybedicek birşeyin yok
ohho olum teog varsa sen kızı unut. hiç bulaşma bileDaha tanışmadık işte. Uzaktan bakıyorum göz göze geldik o kadar. Şu teog geçsin bi bakarım.
Sende benimle aynı şeyi yaşıyorsun.. Kesişiyoruz.. Ama sadece kesisiyoruz...Daha tanışmadık işte. Uzaktan bakıyorum göz göze geldik o kadar. Şu teog geçsin bi bakarım.
ohho olum teog varsa sen kızı unut. hiç bulaşma bile
Abi çalışıyorum yirtiniyorum zati Körfez aldım set varya uff yok böyle bişe... Fena zor sorularteogcular siz bu işleri bırakın abi. kaç ay kaldı sınava + sınav sistemi çoook kolay azcık çalışsanız iyi puanlar alırsınız.