Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
15-20 dk önce Tokat-Erbaa da 5 büyüklüğünde deprem oldu, biz Turhallılar da hafif sallandık

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Format attım başarıyla ama chrome kursam mı yoksa öneriniz var mı?

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Şu ios un kilit ekranı çok güzel launcher indirdim o şekil kullanıyorum

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
ne kadar şanssız birisiyim ya, yaklaşık 2,5 senedir açılamadığım kıza bugün açıldım.Kız daha bugün sevgilisinden ayrılmış :crying:

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
ne kadar şanssız birisiyim ya, yaklaşık 2,5 senedir açılamadığım kıza bugün açıldım.Kız daha bugün sevgilisinden ayrılmış :crying:

Keşke açılmasaydın :D üzüntülü ya sakinleştirmek içn yanaşırdın. Ben daha napacağım bilemiyorum

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Aman dikkat et. Sevgilisinden ayrılan kızlar kullanacak birisini arayabilir eski sevgilisine gövde gösterisi yapmak için.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Keşke açılmasaydın :D üzüntülü ya sakinleştirmek içn yanaşırdın. Ben daha napacağım bilemiyorum
bilmiyordum, önce kızla konuştum sonra sordu "niye bugün" diye."içimden öyle geldi" dedim.Ne kadar mal bir insanım.Şuan ilk şokun etkisinde.Tamamen derslerime odaklanıcam vs. diyor(klasik yani :) ). Nasıl teselli edebilirim ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Aslında bugün okul çıkışı yüzü gülüyordu ama yalnız kalınca yine o çocuğu düşünmeye başlar heralde.Bu konuşmanın üstüne yarın gidip selam falan veriyim mi yoksa bir hafta falan ortada gözükmeyeyim mi ?

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
bilmiyordum, önce kızla konuştum sonra sordu "niye bugün" diye."içimden öyle geldi" dedim.Ne kadar mal bir insanım.Şuan ilk şokun etkisinde.Tamamen derslerime odaklanıcam vs. diyor(klasik yani :) ). Nasıl teselli edebilirim ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Aslında bugün okul çıkışı yüzü gülüyordu ama yalnız kalınca yine o çocuğu düşünmeye başlar heralde.Bu konuşmanın üstüne yarın gidip selam falan veriyim mi yoksa bir hafta falan ortada gözükmeyeyim mi ?
Kardes fazla kendini vermë de güzel bir dille yapabilirsin işi :)

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Kardes fazla kendini vermë de güzel bir dille yapabilirsin işi :)
zaten aşk maşk kalmadı 2 yılda.(bilimsel olarak bile süreyi aştım ben :D ) Ama hala içimde bir sevgi var.(Kız çok güzel) Beraber vakit geçirmek birbirimizi tanımak istiyorum.Aklınızda tavsiyeleriniz varsa lütfen paylaşın

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Kıza daha adını bile soramadım. Sevgilisi varsa diye tırsıyorum en iyisi 1-2 yıl daha beklemek gibi duruyor.
senin yaşlarındaki olaylar zaten rüzgar gibi geçip gidiyor.Hatırlamıyorsun bile, çokta bir önemi yok.Kendinin değerli olduğunu unutma ve rahat ol gözünde büyütme direkt al konuş.Ben öyle yaptım çokta güzel oldu ama ben biraz şansızım.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
senin yaşlarındaki olaylar zaten rüzgar gibi geçip gidiyor.Hatırlamıyorsun bile, çokta bir önemi yok.Kendinin değerli olduğunu unutma ve rahat ol gözünde büyütme direkt al konuş.Ben öyle yaptım çokta güzel oldu ama ben biraz şansızım.

Öyle de yaş farkı 3-4 yaş olunca bir de kızın yanında başkaları da oluyor. Şuanlık zor. Bizim dershanedeki bazı kızlar 17-18 yaşında görseniz 25 yaşında zannedersiniz.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Öyle de yaş farkı 3-4 yaş olunca bir de kızın yanında başkaları da oluyor. Şuanlık zor. Bizim dershanedeki bazı kızlar 17-18 yaşında görseniz 25 yaşında zannedersiniz.
kız eğer seni seviyorsa en ufak bir sıkıntı çıkmaz.Bunu göze almak zorundasın.2 sene sonra gitsen yaş farkı azalmıyor.Git konuş.Kaybedicek birşeyin yok

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
kız eğer seni seviyorsa en ufak bir sıkıntı çıkmaz.Bunu göze almak zorundasın.2 sene sonra gitsen yaş farkı azalmıyor.Git konuş.Kaybedicek birşeyin yok

Daha tanışmadık işte. Uzaktan bakıyorum göz göze geldik o kadar. Şu teog geçsin bi bakarım.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
teogcular siz bu işleri bırakın abi. kaç ay kaldı sınava + sınav sistemi çoook kolay azcık çalışsanız iyi puanlar alırsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...