Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Facebook'a giremiyorum.Çünkü AKK izin vermiyor! :hammer: Bayram bayram sinir hastası olacağım ya. :D Bu nasıl yavaşlık?!:hammer:Spotify'dan veya Mix Radio'dan müzik bile dinleyemiyorum. :crying:Teşekkürler TTnet.:dirol:

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
iPhonedo az çabuk ol herkes unbox videosu yüklemeye başladı.

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Hayırlı bayramlar arkadaşlar geçen telefonun ( lg l5 ) ekran kilidi acilmis önce uçak moduna almis en son Turkcell 2222 mesaj atmistim baslamis ona abuk sabuk mesajlar yazmaya sesli bi ortamdaydim ordan ciktim baktim mesaj sesi geliyo turkcelldir dedim bakmadim bir daha geldi neymis acaba derken durumu öğrendim meğersem mesaj gönderilemedi diye ötüp duruyomuş :)

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Ya bir şey diyeceğim. iPad de Ayarlar>Genel>Profil'de ne yazdığına bir bakar mısınız?

Ne yaparsam yapayım, inatla iOS 9 güncellemesi alamadım.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Novafusion sen nelere kadimsin?

Ace 2 gibi bir uyuzu nasil dirilttin anlamadım gitti.

Şu depolama sorunlu olmasa cihaz yağ gibi akıyor.

1,1 ghz de overclockladim.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Novafusion yapar. Benim S3 Mini'yi stock roma göre uçurmuştu.
Ama depolama çok sıkıntı.

Ace 2 S2 ve S advance de hafizayi üçe boluyor. Samsung kadar uyuzu daha ne duyulmuş ne görülmüş. S3 minide bu kaide yok.

Uygulamayi kurduğu kisim + obb ve data klasörü ayrıca tüm multimedya dosyaları bir de hafıza kartinin olduğu kisim.

Link 2 SD de hafiza kartini ext3 fat 32 diye bolmeme rağmen görmedi. Yani depolama pert şu an. Tek sorunum da bu. Obbleri SD karta götürüyor novathor settings ama apkler hala telde.

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Bir ara Pupa'ya götürüp yaptıracağım herhalde. Yapmam derlerse bi 15-20TL atarım, oh mis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...