Lazzz
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 3,278
Bazı nedenlerden dolayı deaktif ettiğim iPhone 6 ilanımı aktif ettim.
alın da şu iphone 6'yı da! başka bulamazsınız böylesi temizini...Bazı nedenlerden dolayı deaktif ettiğim iPhone 6 ilanımı aktif ettim.![]()
Noldu abi?Bazı nedenlerden dolayı deaktif ettiğim iPhone 6 ilanımı aktif ettim.![]()
Hocam dvd buldum. Oyun var içinde. Windows biçimlendirmeyi bitiremedi diyor. Araştırdım ama bir şey bulamadım.yoksa takılma yanlış bios yüklersen anakart çöp olur.
silinen dvd dvd-rw olur 1lira ver dvd-r al.Hocam dvd buldum. Oyun var içinde. Windows biçimlendirmeyi bitiremedi diyor. Araştırdım ama bir şey bulamadım.
Sırf Gta 4'ün save sistemi yuzunden oyuna crack atasim var. %60'i bitmisti oyunun save dosyasini atamiyorum simdi yav.
Oyunu korsan olarak oynadigimda hikayesinde baya ilerlemistim. Sonra sildim orj aldim. Butun gorevleri tekrar oynamaktansa internetten save indiriyim dedim. Ama save dosyasiyla birlikte xlive dosyasi felan biseyler lazimmis. Korsanda buna gerek yok at save dosyasini oyna hemen. İnternettede adam gibi save bulamadim. Xlive dosyasini veren yer cok az onlarda %100 bitirilmis oluyor genelde. Ne yapicam bilmiyorum.Nesi var ki?
Oyunu korsan olarak oynadigimda hikayesinde baya ilerlemistim. Sonra sildim orj aldim. Butun gorevleri tekrar oynamaktansa internetten save indiriyim dedim. Ama save dosyasiyla birlikte xlive dosyasi felan biseyler lazimmis. Korsanda buna gerek yok at save dosyasini oyna hemen. İnternettede adam gibi save bulamadim. Xlive dosyasini veren yer cok az onlarda %100 bitirilmis oluyor genelde. Ne yapicam bilmiyorum.
Hmm, ben de korsan bitirmiştim de hava çok karanlık adamın canını sıkıyor bir yerden sonra
şu yeni temaya tam olarak geçsekte bi rahatlasak.Forumda kayboldum resmen....
şu yeni temaya tam olarak geçsekte bi rahatlasak.
İnşallah..2 gündür bilgisayarı açmıyorum tapatalk sağolsun.
Bilgisayardan hayatta girmiyorum tapatalk yetiyor![]()
Bana Apple ve Steve Jobs çok kötü deseler bende deliririm.bugün amd fanboyuna amd öldü dedim delirdi...
Bana Apple ve Steve Jobs çok kötü deseler bende deliririm.![]()
iPhonedo'cuyum ben9 eylülü nereden takip edeceksin?
iPhonedo'cuyum ben
Eğer iPhonedo canlı yayın yaparsa, oradan takip ederim. Adam, SDN ekibine kıyasla çok daha güler yüzlü ve eğlenceli.
Bir video koyduğunda veya canlı yayın yaptığında izledikçe izleyesin geliyor.
Ya izle bir şey olmaz bence.Malezef ben canlı bloglama ile idare edeceğim internet 16 Gb kotalı
yalan mı? amd ölmüş de helvası dağıtılmış gibi...Bana Apple ve Steve Jobs çok kötü deseler bende deliririm.![]()
Yok, empati yapmıştım.yalan mı? amd ölmüş de helvası dağıtılmış gibi...
Steve Jobs için kötü söz söylenemez kötü bir şeyi yoktu ki...