bozma sağlam kalsın gün gelicek öylesini bir daha bulamıcaksın.Şuan eski oyuncak arabamın içini açmak istiyorum. İçini deşeyim mi sizce?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Evet, eski uzaktan kumandalı arabamın önce ve sonra hallerine birazdan beraber ulaşacağız.
Ekli dosyayı görüntüle 12943
Yok yok öyle değil. Modifiye etmek gibi bir şey yapacağım.bozma sağlam kalsın gün gelicek öylesini bir daha bulamıcaksın.
vav bu ne hızCheck out my Ookla Speedtest result. What's your speed? Speedtest.net by Ookla - My Results
Süpper hızlı internetin keyfini çıkarıyorum. Ekran görüntüsü alıp yüklemek eziyet gibi olacağı için azıcık.sizi uğraştırmayı tercih ettim![]()
Konum: Kayseri-Pınarbaşı ilçesine 5 km mesafede bir köy, Anadolu'nun ortasının azıcık sağ-altı, Uzunyayla'nın başlangıcı.
Alt taraftan test temayı seçince düzeliyorForuma neler oldu boyle arkadaşlar. Sabah bi açtım sağdan soldan sıkışmış
Durum benlik mi acaba ayar mı var. Yoksa genel olarak boyle mi yapıldı. !!!
![]()
Check out my Ookla Speedtest result. What's your speed? http://www.speedtest.net/my-result/a/1433783583
Süpper hızlı internetin keyfini çıkarıyorum. Ekran görüntüsü alıp yüklemek eziyet gibi olacağı için azıcık.sizi uğraştırmayı tercih ettim![]()
Konum: Kayseri-Pınarbaşı ilçesine 5 km mesafede bir köy, Anadolu'nun ortasının azıcık sağ-altı, Uzunyayla'nın başlangıcı.
Ekran görüntüsünü açacak kadar bile internetim yok, hâlâ aynı şeyi mi söylüyosun![]()
Haline sukret benceGecen haftalardan koyde oldugum zamanda aldigim ss.
0,03 downloadEkran görüntüsünü açacak kadar bile internetim yok, hâlâ aynı şeyi mi söylüyosun![]()
Yarın akk kalkıyor. [emoji56]
Ertesi gün yine devreye giriyor. En azından benim öyle.
Adresi verdiğin için teşekkürler. Bunu kötü emellerim için kullanacağım. :devil2:Check out my Ookla Speedtest result. What's your speed? Speedtest.net by Ookla - My Results
Tam işsizlik facede paylaşmışlar [emoji3]
Buyur misafirim olAdresi verdiğin için teşekkürler. Bunu kötü emellerim için kullanacağım. :devil2:
Mavi temaya dönebiliyor muyuz peki ?Üst menüdeki "Neler Yeni" seçeneğini kullanabilirsiniz arkadaşlar. Geçici bir durumdur. Beklediğinize değecek emin olun![]()