Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
gAyvYO.jpg

Ekran Kartı yine ısındı birden fan aşağı doğru baktığından dolayı göremiyordum fan dönmüyordu şimdi söktüm kontrol edemiyorum geçenlerde temizledim neden dönmez fanı tam açmadım ama

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
diziler hayatın yansıması doğru yapılırsa zararı yok.

Öyle bir garanti olamaz maalesef. Set ortamı hayranlık vesaire. Yanlış hatırlamıyorsam yeteneksizsiniz'e katılan adı baha olan çocukta bu nedenle rahatsızlık geçirip ortalıktan çekilmişti.

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
gAyvYO.jpg

Ekran Kartı yine ısındı birden fan aşağı doğru baktığından dolayı göremiyordum fan dönmüyordu şimdi söktüm kontrol edemiyorum geçenlerde temizledim neden dönmez fanı tam açmadım ama

Kablosunu yanlış takmış olabilirsin. Bu arada kartın bana macun sür diye bağırıyor sanırım :)

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Biriniz bi yardim etsin lg L5e bi cm 4.4.2 romu kuruyum telefon kafayi yedi reset atmaya basladı

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317

Youtube'un tasarımı değişti heralde artık. Daha önce betada katılmıştım çünkü.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
diziler hayatın yansıması doğru yapılırsa zararı yok.

Çocuk diziden değil bunu kavrayamadın SOSYAL HAYATTAN BOZULUYOR. ARTIK UNLU BİR DİZİDE OYNUYON YOLDA KARŞILAŞTIN BIRAKIR MISIN? ÖZELLİKLE GENÇ KIZLARIN BÜCÜR OYUNCULARA İLGİSİNİ BİR DÜŞÜN. BİRYERİNİ KAŞIMAYA ZAMANIN YOK. BU DİZİ 5 DK. DA ÇEKİLMİYOR. BUNUN BİR HAFTA BOYUNCA EZBERİ OYNAMASI, OLMAYAN KISMIN TEKRAR OYNANMASI UZUN İŞ.

Reaksiyon puanı
16,128
Valla o bu görünce kanalı değiştiriyorum, şahsen bana cok itici geliyor.
benim çocuğum olsa böyle olur bence çok sevimli cengiz küçükayvaz'a benziyor biraz küçük hali gibi.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sosyal hayatından NAH memnun. Babanın kızı mı da nerden biliyorsun?
o küçük bilinçli istemezse oynamaz memnun olmazsa gösterir tepkisini.

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Abi şu Acun kadar özenti yok ya yine bir yarışma yapmış nenemin yaşında ülküyü neyse artık onu da sunucu yapmış

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Planet doğa demiş gözlerinin yeşilinde boğulmak istiyorum, çocuk demiş ne kadar ayder yaylası, rize bir bayan.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
5 yaşındaki çocuğun filmde, dizide, reklamda olması çok mühim tabi. Sen izle, yayıncı cebini doldursun. Çocuk psikolojisi etkilensin. 5 yaşındaki çocuk oynamasın. Ergenlik döneminde olsa tamam. Ama küçük olunca olmaz. Sen dizi izle onlarda para kazansın diye ben çocuğumu televizyonda oynatmam. Daha küçükken oynatan ailelere de şaşıyorum zaten.

He ergen olunca sorun yok çocuk olunca sorun var? ergen olunca yayınca para kazanmasın, çocuk olunca yayıncı para kazansın? zaten çocuk için parayı kimse vermiyor sevap için oynatıyorlar çocuk karekterleri peki :mrgreen:

Çocuk psikolojisi ne alaka? çocuğa kötü bir şeymi yaptırıyorlar? ileride aa bak bu dizide oynadım diyebilecek yada filmde. Belki bu sayede çok iyi aktör olabilir vs.

Neyse ben duvara konuşuyorum.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
He ergen olunca sorun yok çocuk olunca sorun var? ergen olunca yayınca para kazanmasın, çocuk olunca yayıncı para kazansın? zaten çocuk için parayı kimse vermiyor sevap için oynatıyorlar çocuk karekterleri peki :mrgreen:

Çocuk psikolojisi ne alaka? çocuğa kötü bir şeymi yaptırıyorlar? ileride aa bak bu dizide oynadım diyebilecek yada filmde. Belki bu sayede çok iyi aktör olabilir vs.

Neyse ben duvara konuşuyorum.

Evet duvara konusuyorsun. Benle konusabilseydin keske. :)

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Bıraksan 20 saat uyuyacak ben 5 (yazıyla beş) saat uyudum yav bu nasıl bir sıcaktır

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Beter olun emi
Rekabet Kurulu, Aralarında Vestel ve Teknosa’nın da Bulunduğu Teknoloji Devlerine Soruşturma Açtı - SEKTÖREL
Son olarak ‘tüketici elektroniği ürünleri’ alanını da kapsayacak şekilde Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Tic. AŞ, LG Electronics Tic. AŞ, MS İstanbul İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. (Media Markt), Teknosa İç ve Dış. Tic. AŞ, Türk Philips Ticaret AŞ ve Vatan Bilgisayar San. ve Tic. AŞ ile Vestel Ticaret AŞ hakkında soruşturmanın başlatılması kararı çıktı.

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
5484cc8d96468532331b36b3938c9b40.jpg

Dunyanin en sekilsiz kayganasini yapma becerisine sahibim :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Tadi güzel olduktan sonra seklini bosver.

Mandalla da kayganayi ipe asip yagini akitiyorsun galiba :mrgreen:

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Tadi güzel olduktan sonra seklini bosver.

Mandalla da kayganayi ipe asip yagini akitiyorsun galiba :mrgreen:
Mandalin hikayesi şu,

Hani ambalaji acarsin ama icindekinin hepsini kullanmazsin, sonra bozulmasin diye de kapatman gerekir. İste o zaman alip bunu balkona asabiliyosun :mrgreen:

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317

Daha ayın dördündeyiz arkadaş. Bu ne yav :bored: :hammer:

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Yurtiçi kargoda ürün teslim edildi yazıyor ama bana hala bir şey gelmedi amaçlarını anlamadım açıkçası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...