Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Biraz önce Tivibu reklamı çıktı.
Tüm Şampiyonlar Ligi maçları Tivibu'da diyordu. Ne yani Star Tv'den izleyemiyoruz?

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Şampiyonlar Ligi'nde salı maçları TRT 1'de, çarşamba maçları TivibuSpor'da

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
[MENTION=74670]mazruf[/MENTION] tivibu sinema paket var bizde bizim için bişey yok mu?

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Kardeş Türkiye bura ne beklion sayfasının grubu zaten KGB.

Ne Bekli10 önce kurulan başka bir sayfanın grubuydu benzer isimli.KGB sonra kurulduğu gibi birde isim bizim kapatın grubu dedi ama artık gerek kalmadı.Admin bir kaç gün önce aniden kapattı facebooku , grup çöpe döndü , herkez prim için aynı adla burdayız diye grup açtı . bizde eski adminler birlikte ayrı bir yerde yaşıyoruz

Sözlüğümüz bile var.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
[MENTION=449473]Can-K.[/MENTION] o gruba aldırırmısın beni :)

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
w5GEOma.jpg

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Sosyal medyayı boşuna engellemeye çalışmıyorlar. :)

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Bende araştırdım resim sahte çıktı hemen gaza geliyoruz

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Ben bir süre şu forumlardan uzak dursam çok iyi olacak.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=450738]tmt[/MENTION] Bırak boşver, kimi destekleyip kimin ölümlerine üzüldüğünü biliyoruz.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Sosyal medyayı boşuna engellemeye çalışmıyorlar. :)
İyi ki sosyal medya var zararı kadar. Faydası var her türlü olay gün yüzüne çıkıyor tüm kaynakları dinleyip doğruyu görmek bulmak kalıyor geride bu ülkede yaşıyoruz gerçekleri bilelim görelim ben tüm partilerin konuşmalarını takip ederim mesala :)

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
İyi ki sosyal medya var zararı kadar. Faydası var her türlü olay gün yüzüne çıkıyor tüm kaynakları dinleyip doğruyu görmek bulmak kalıyor geride bu ülkede yaşıyoruz gerçekleri bilelim görelim ben tüm partilerin konuşmalarını takip ederim mesala :)

Sosyal medyayi kullanan sadece bir kisim kisi internette gordugu herseye inanmiyor, sorguluyor. Bu nedenle tehlikesi buyuk. Ben simdi yalan bir haber hazirlayip sosyal medya da yaysam, gorenlerin hemen hemen hepsi yalan oldugu desifre olana kadar inanacak. Her ne kadar faydalansakta zarari cok buyuk. Kapatmanin veya beyin dolandiricilarina bir engel olmanin yolu yok.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Sosyal medyayi kullanan sadece bir kisim kisi internette gordugu herseye inanmiyor, sorguluyor. Bu nedenle tehlikesi buyuk. Ben simdi yalan bir haber hazirlayip sosyal medya da yaysam, gorenlerin hemen hemen hepsi yalan oldugu desifre olana kadar inanacak. Her ne kadar faydalansakta zarari cok buyuk. Kapatmanin veya beyin dolandiricilarina bir engel olmanin yolu yok.
BT ile 5 Çayı'nda güzel bir sohbet edilmiş bu konu hakkında.Aslında herkesin bildiği şeyler ama izleyip hatırlamakta fayda var tavsiye ederim

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
işte sorun aslında insanlarda milletimiz de kimse kimsenin destek verdiği veya görüşünü saygı duymuyor. Adam gibi tartışamıyor neden destekliyor? diye sormuyor vb... gibi siyasetin temelidir tartışmak avrupada tüm siyasetçiler bir araya gelebiliyor buradakiler sövmekten başka birşey bilmiyor bu da geriye götürüyor bir bakıma.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Bi akşam foruma girmedik, ortalığın... Neyse, sakin olun arkadaşlar, klavye üzerinden vatan kurtarılmıyo.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Bayılıyorum şu benzin kokusuna 😃

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
ÖSYM sonuçları açıklamış gençler umarım dilediğiniz üniversite gelmiştir

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Dostlar Sercan Sararer diye çakma Ronaldo vardı ne oldu ona ? Bir ara Galatasaray'a geliyordu :D Herkes Ronaldo diye diye bir yerlerini kaldırdı (afedersiniz) şimdi yaşıyomu diye sorsak bilen yok :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
PS/2 Fare bitti mi? USB istemiyorum askıya alınca devreden çıkıyor...
yaşıyordur da sarhoş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...