Biraz önce Tivibu reklamı çıktı.
Tüm Şampiyonlar Ligi maçları Tivibu'da diyordu. Ne yani Star Tv'den izleyemiyoruz?
Umarım öyledir ya. Bir zevkimiz var , afedersiniz onun da içine etmesinler.On elemeleri diyor olmasin? Bende Trt veya star yayinlayacak biliyordum on eleme disindaki maclari.
Ona da şükür.Şampiyonlar Ligi'nde salı maçları TRT 1'de, çarşamba maçları TivibuSpor'da
tivibu sinema paket var bizde bizim için bişey yok mu?
KGB'yi sallayın Ne Bekli10'a gelin diyeceğim de grup dağıldı , has üyeler olarak zaten bir yerde tutunuyoruz. :/
Kardeş Türkiye bura ne beklion sayfasının grubu zaten KGB.
Bunun bir tanımı var. Ama hiç olmaması gerekir.uyuyup uyanmak istemiyorum :/
Bunun bir tanımı var. Ama hiç olmaması gerekir.
İyi ki sosyal medya var zararı kadar. Faydası var her türlü olay gün yüzüne çıkıyor tüm kaynakları dinleyip doğruyu görmek bulmak kalıyor geride bu ülkede yaşıyoruz gerçekleri bilelim görelim ben tüm partilerin konuşmalarını takip ederim mesalaSosyal medyayı boşuna engellemeye çalışmıyorlar.![]()
İyi ki sosyal medya var zararı kadar. Faydası var her türlü olay gün yüzüne çıkıyor tüm kaynakları dinleyip doğruyu görmek bulmak kalıyor geride bu ülkede yaşıyoruz gerçekleri bilelim görelim ben tüm partilerin konuşmalarını takip ederim mesala![]()
BT ile 5 Çayı'nda güzel bir sohbet edilmiş bu konu hakkında.Aslında herkesin bildiği şeyler ama izleyip hatırlamakta fayda var tavsiye ederimSosyal medyayi kullanan sadece bir kisim kisi internette gordugu herseye inanmiyor, sorguluyor. Bu nedenle tehlikesi buyuk. Ben simdi yalan bir haber hazirlayip sosyal medya da yaysam, gorenlerin hemen hemen hepsi yalan oldugu desifre olana kadar inanacak. Her ne kadar faydalansakta zarari cok buyuk. Kapatmanin veya beyin dolandiricilarina bir engel olmanin yolu yok.
işte sorun aslında insanlarda milletimiz de kimse kimsenin destek verdiği veya görüşünü saygı duymuyor. Adam gibi tartışamıyor neden destekliyor? diye sormuyor vb... gibi siyasetin temelidir tartışmak avrupada tüm siyasetçiler bir araya gelebiliyor buradakiler sövmekten başka birşey bilmiyor bu da geriye götürüyor bir bakıma.Sosyal medyayi kullanan sadece bir kisim kisi internette gordugu herseye inanmiyor, sorguluyor. Bu nedenle tehlikesi buyuk. Ben simdi yalan bir haber hazirlayip sosyal medya da yaysam, gorenlerin hemen hemen hepsi yalan oldugu desifre olana kadar inanacak. Her ne kadar faydalansakta zarari cok buyuk. Kapatmanin veya beyin dolandiricilarina bir engel olmanin yolu yok.